gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-11-29 16:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lol

knapi nedēļu spēja izturēt neizdarot kaut ko incredibly jewish lmao


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snark
2019-12-02 11:36 (saite)
Vai Tev izdodas atrast raksta oriģinālu icelandmonitor.mbl.is? Man nē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-12-02 17:34 (saite)
Izskatās, ka šis saits nesaglabā slejas, kas neietilpst sākumlapā ietilpstošajā listē. Attiecīgā bilde ir fōrčana u.c. arhīvos no tā paša 18-19ā februāra tā, ka gan jau bez antisemītiskas konspirācijas šoreiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snark
2019-12-02 18:05 (saite)
Nu, gluži tā jau nav, ka nesaglabā, ar googli var atrast citus rakstus ap to pašu laiku, bet ne šo. Ja atmetam nelietīgu sazvērestību tieši šajā epizodē (drīkst taču atmest?), tad vairāk ož pēc kolāžas. Sazin kā tas gadījās, bet tagad gribu tikt skaidrībā par šo visu. Visticamāk, ka interesanti paurķēt un papētīt.

Cik varu sameklēt, tad ap to laiku lasāmās ziņas fokusējas uz diviem jautājumem: a) jūdaisma kā reliģijas oficiāla reģistrācija Islandē; b) Islandē tajā laikā aktuālā likumprojekta par zēnu apgraizīšanu tālākā virzība. Bēgļi netiek pieminēti vispār.

Bilde, kas izmantota pie 18. februāra ziņas, parādās pilnīgi citā izdevumā (https://www.ozy.com/around-the-world/the-story-behind-icelands-only-rabbi/93971/) pie visnotaļ neitrālas2019. gada pirmajā pusē reportāžas par pirmo rabīnu Islandē. Bildei apakšā specifiski parakstīts, ka Avi Feldmans tur uzrunā Reikjavikas ebrejus Hanukas svētkos. Tālāk ir vēl viena bilde ar auditoriju, un pēc detaļām var secināt, ka tur attēlotas tās pašas Hanukas svinības. Bet, ja nu vienīgi bildes nav no īsas vizītes kaut kad pirms darba uzsākšanas (ceļot Hanukas laikā nav aizliegts, bet kurš tad grib blandīties apkārt svētkos?), tad tām būtu jābūt datētām ar 2018. gada decembri.

Īsumā, vari padot saiti uz 4chana arhīvu ar specifisko rakstu? Vai bildi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-12-02 18:59 (saite)
čens: https://archive.4plebs.org/pol/thread/160895883
Kā redzams, no tā paša datuma. Tikmēr tevis linkotais raksts no Maija. Tā bilde droši vien ir stock photo, kas izmantota arī citos rakstos. Bet jā, oriģinālo rakstu neatrodu. Vai tas ir izņemts dēļ "sliktas optikas" vai stormfrontiešu fabricējums varam tagad minēt. It kā liekas low profile un pārāk specifiski, lai taisītu kolāžu, jo īpaši tāpēc, ka īždu līderu pro-migrācijas aģitācija Rietumos nav īsti nekas jauns un apslēpts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?