gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-11-25 22:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
the slow march
Sex education lessons in UK schools advise kids aged 6 about 'touching private parts'
More than 240 primary schools in the UK have introduced lessons as part of the All About Me sex education programme



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chrono
2019-11-26 15:11 (saite)
Kārtējais sašutums par neko. Materiāls tikai viegli pieskarās masturbēšanas jautājumam pārdomātā veidā pasakot, ka vēlams to darīt vienatnē un ka no tā nav jākaunas. Reizēm man šķiet, ka Tu pilnīgi kāro ieraudzīt visur anti-utopiju scenārijus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-11-26 15:38 (saite)
"Mēs tev pamācīsim kā zagt no kabatas tikai nekad nezodz no kabatas, zagt ir slikti"

Pirmkārt kakova huja skolai jānodarbojas ar to kas sīčiem bikšelēs. Otrkārt, the fuck 6 gadīgiem? Kad man bija 6 gadi man pat jausms nebija ne par ko no tā visa. Šaubos, ka es vienīgais. Kaut kā neatceros arī, ka apkārt būtu vērojis zeņķus, kas publiski gramstās ap savu skrotumu. Un kāpēc nav jākaunas? Kādas skolai tiesības lemt par ko ir vai nav jākaunas.
Ņemot vērā vispārējo kontekstu, daudzi no jums man savukārt šķiet kā tas 'everything is fine' suns. Velp, lai jau deg principā. Būs interesanti pavērot kas būs ar tām slimākajām sabiedrībām pēc pāris desmitgadēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chrono
2019-11-26 16:02 (saite)
"Ja mēs Tev mācīsim, ka zagt ir slikti, Tu varbūt sāksi zagt, tamdēļ par to vispār labāk nerunāsim." Jānodarbojas jo tas ir aktuāli, jo Tu varbūt neticēsi ja reiz pašam tā nebija, bet daudzi bērni sāk spēlēties ar sevi jau no agra vecuma un līdz masturbēšanai nonāk agrāk vai vēlāk. Tā nodarbošanās gan ir minimāla, pāris teikumi tikai par šo tēmu. Un kamdēļ būtu jākaunās? Man šķiet, ka tas ir pašsaprotami, ka kaunināšana par šo jautājumu rada tikai negatīvas sekas, tamdēļ kāpēc gan lai to nepieminētu skolā.

Es arī gaidu to brīdi kad tad sabiedrība sāks grūt, jo skolā tika pieminēta masturbēšana.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-11-26 16:08 (saite)
Nu vēl māca, ka homosekss ir labi, ka vajag eksplōrēt, ka uzvesties kā pretējais dzimums labi, vajag eksplōrēt, aicina pedofilus-dragkvīnus lasīt priekšā grāmatas un demonstrēt savas demoniskās harjas. Vecākus aicina pie mazākās iespējas barot ar pubertātes bliokeriem, taisīt hormonu nomaiņas terapijas un griezt nost pautus etc. Everything's fine indeed.
Nez kā mēs bērnībā bez tā visa iztikām. Pat bail iedomāties. Būtu man pirmajā klasē pamācījuši kā dročīt, nebūtu tupējis pa vakariem Ziedoņdārzā uz soliņa un raustījis bibi.;/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?