gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Kā var pārspīlēt īpašnieku ietekmi, ja viņi burtiski nosaka medijos paustos viedokļus? Viedokļu daudzveidība absolūti nav mūsdienu meinstrīm raidītāju, avīžu un saitu bagātība. Paskaties kaut vai uz Trump Derangement Syndrom izraisīto histēriju. Pat līdz Dievzemītes diegabikšiem aizgājis.

Kādā ziņā daudz labāka? Var teikt visās. Garšīgāka, veselīgāka, vienkāršāk iegūstama, estētiski adekvāta. Kukaiņi un tārpi ne tikai vizuāli izskatās pretīgi, bet arī vairumam cilvēku un asociējas ar parazītismu, slimību pārnēsāšanu un nekrofāgiju (baltie tārpiņi uz iesmirdējušas gaļas). Šāda pārtika ir priekš putniem vai ļoti zema statusa cilvēkiem, kas nevar tikt pie kā labāka.

Tā ir liekulība, jo viņi paši ar savām konsūmeriskajām privičkām kontributē piesārņojumam daudz lielākā mērā, nekā kāds nabadzīgs gaļēdājs Austrumeiropā, kas nemaina smārtfouna modeli katru gadu, neapmeklē starbucks vai citas hispteru tusēšanās vietas utt. Pāriešana uz kukaiņu diētu būtu daudz mazāks ieguldījums mātes Gaijas glābšanā, nekā pārstāt būt par patērētājmauku, kādi ir absolūts vairums šo pozeru un tikumsignalizētāju. Ja grib grauzt prusaku, lai dara, protams. Bet šie aktīvisti parasti tēmē šos fadus kā reiz plebam un nereti moralizējošā tonī. Kaut kādi upper class lolojumi māca narodam būt pieticīgākam lol.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?