gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
"Medijos parādās dažādas idejas, kuras pauž dažādi cilvēki."

Tā faktuāli nav tiesa, jo mediju saturu nosaka to īpasnieki un caur viņiem editori. Nevar tur visi cilvēki paust jebkādu viedokli. Viedokļu paudēji tiek rūpīgi atlasīti.

"Un nav nekādu tādu mediju magnātu, kuri kontrolētu visu saturu un kuriem sakristu viedokļi teju visos jautājumos."

Nē, tā tieši arī ir, jo to īpašnieki nav kāda plaša komunāla sapulce vai elektorāts, bet pilnībā centralizēti īpašnieki, kur bieži vien vienam īpašniekam pieder vesels mediju konglomerāts. Vari pats pagūglēt kam pieder dažādas mediju korporācijas un kā strādā tā saucamās "sabiedriskie raidītāji" kā BBC.

Kukaiņu ēšana ir pazemojoša, jo ir daudz labākas un aprobētākas pārtikas. Kukaiņu ēšana būtu saprotama tiešām ekstrēmā situācijā, bada skartā reģionā. Tas, ka bagāti hipsteri iekš televitz tik simultāni, daudzos avots reklamē šo huiņu pilnīgi noteikti nav kāda spontāna interese par random tēmu un mūžīgie Rietumu garlaikoto mietpilsoņi meklējumi pēc mazāka vides piesārņojuma šādā formā ir liekulības kalngals. Tad kļūsti par ludītu, atsakies no saviem smārfouniem un plastmasas pilnā dzīvokļa, ej mežā, uzbūvē koka hatu un dzīvo kā Kačinsksis Unabombers.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?