gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Baņķieri un citi 1% jau kā reiz ir tie, kas veicina masu migrāciju doh. Jā, viņiem ir izdevīga sašķela un nabadzīga sabiedrība. Divide and conquere n all that.
Nav īsti arī skaidrs, ko domāji ar taupības politiku. Manuprāt galvenā kļūda bija tā, ka visu to feilojošo baņķieru kapitāls un īpašumi netika iepludināti krīzes seku likvidēšanai. Tā vietā viņi tika izglābti un turpina spļaut no augsta kōk. Šeit labi iederas tas teici8ens par peļņas privatizāciju un zaudējumu socializāciju. Bet par taupības režīmiem vispār - man liekas tie ir tikai loģiski, bet var jau būt ka ne sūda nesaprotu.

Btw, ASV ļoti viegli strādāt nelegāli un pār to ir ļoti švaka kontrole un viegli sodi. Tas vēl vairāk pasliktina situāciju godīgajiem melnā darba strādātājiem, ieskaitot legālos imigrantus. Atvērto robežu politika priekš viņiem novedīs pie sociālas katastrofas.

Eiropa savukārt par greater good un common sense ir pilnīgi aizmirsusi. Ka tik apmierināt savu silti pūkaino globālutopisma ideālismu vai lobēt oligarhus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?