gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Ņemot par kontekstu palīgā notikumus citās Rietumvalstu universitātēs, šis ir tikai viens no neskaitāmajiem incidentiņiem.
Un lūduz, beidz par tiem kredenciāļiem. Rietumnu univeros uzstājas absolūti batshit kreizī leftwing pīpļi un mācību programmās tiek integrētas tādas lietas kā "queer studies" n shit, kas nav nekas vairāk kā smadzeņu skalošanas lekcijas, re-education camps, tā kā par jebkādu prestižu te nevar iet runa, tikai par viena politiska biasa absolūtu dominanci "izglītības" iestādēs.

For the record - mans personīgais skatījums uz "freedom of speech and expression" ir tāds, ka normālā demokrātiskā valstī vajag ļaut izteikties pilnīgi visu flangu cilvēkiem, pat tiem kas radikāli savos uzskatos. Tas ne tikai ļauj visa veida cilvēkiem 'nolaist tvaku' so to speak, bet rada vidi, kur viss ir transparents un mēs varam skatīties uz kopainu, debatēt un beigās nonākt pie kompromisiem. Ja kaut kāda viena puse sāk izcīnīt hegemonisku varu pār visām citām, īpaši ideju izpaltības ziņā, tad žģi ņeprijatnosķej.
Nepiekrīti?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?