Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Nu, pirmkārt, Oxford City council =/= Oxford University, līdz ar to "Mūsdienu universitātes in a nutshell." ir non sequitur. Bet tas ir niķis, kas bieži raksturīgs ar akadēmisko vidi nesaistītiem cilvēkiem - padzirdot par jebko ar Oksfordas vārdu nosaukumā to uzreiz uzskatīt par universitātes lietu.

Otrkārt, ieinteresēja, kas tas tāds par "Dr", kuram lekcijas nosaukums tik ne-akadēmiskā valodā. Izrādās, tāds diezgan kontroversāls mācītājs, tā kā tas "Dr" viņam gan jau, ka teoloģijā, savukārt par akadēmisku darbību no viņa puses nekāds info neparādās.

Treškārt, atradu plašāku situācijas izklāstu. Nu, meh, Oksfordas pilsētas domes praksē par savu publisko telpu izīrēšanu dažādiem pasākumiem netaisos iedziļināties, jo neinteresē. Bet, ja lekcijas tika atceltas tikai tādēļ, ka tviterī kāds pasūdzējās, tad gan jāpiekrīt, ka sviests kaut kāds, lai tak kundziņš izrunājas cik tīk savā specifisko interešu pulciņā. Bet atkārtošu, ka ar Oxford Uni šim precedentam nevienu brīdi nav bijis nekāda sakara.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?