gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Anekdotiski piemēri. Padomā kāpēc sievietes vispār negravitē uz atbildīgām pozīcijām un darbiem brutālos džungļu darbos, kur jāvada milzīgi mužiku bari, iepriekš izrēķinot visu ko vajag, saprotot kā vajag un tad iet no cilvēka uz cilvēku (ieskaitot visādus babajus vai vietējo treilertrašu) to borējot galvās un nepārtraukti pieskatot, lai nesāktos kosmiski kasjaki un paralēli vēl braukāt un komunicēt pa objektiem, mērīt, saprast kādi štrumenti, cik materiāla vajag, kā paglaudīt pa spalvai klientu un vēl atrast laiku sastādīt tāmes un rasējumus.
No savas pieredzes kā cilvēks, kam arī dažreiz nākas pieskatīt low skilled darbiniekus viņiem nesaprotamās štellēs, nekad neesmu paralēli sev vai augstākos rangos manījis sievietes, kas nodarbojas ar to pašu. Tikai ofisu planaktons, kas šad tad atnāk pajautāt kādu ciparu vai kas jums šobrīd vajadzīgs, i to nereti nākas ilgi dikti skaidrot par ko vispār iet runa, jo cilvēks bez ekseļa tabulām maz ko citu redzējis savā dzīvē.
Tas, ka mēdz būt nervozi tipāži abu dzimumu pusēs skaidrs. Pašam bijusi pietiekama saskare, bet kopējā stresizturība brutālos darba apstākļos un nepārtrauktu ofenču zōnās, tur sieviešu nav vispār. Tu droši vien to interpretētu kā ļaunā patrarhālisma sekas, jo sievietes tur netiek pieņemtas. Welp, ļauno tēvaiņu vidē neviens nevienam pablažkas un inkluzivitāti nesniedz. Pašam ir jālauž sevi un citus. Tāda pošiba bābas, kas to spētu esmu redzējis tikai no oldskūl sovoka vecenēm, kas visu dzīvi strādājušas kaut kādā centrāltirgus katlā vai tml. Uzņēmumos, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību, īpaši ražošanā, daiļais dzimums ir ekskluzīvi ofisu dekorācijas.

Bottom line. Es nemaz neuzskatu, ka sievietēm vajadzētu nodarboties un būt uz vienas kājas ar dusmīgiem tēvaiņiem skarbās darba vidēs. Man ultrafeministu uzskati liekas absolūti pretdabīgi premisas līmenī. Sievietes ir labas kādas ir un viņām ir absolūti neatsverama vieta sabiedriskās pozīcijās, kur viņu dabiskās spējas ir daudz piemērotākas. Visa tā equity huiņa ir prāta slimība, kuru veicina šo prātu izkūkojuši diegabikši.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?