gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
"kad viņš palīdzēja ASV nodevējiem"

Ar šo uzmanīgi. Objektīvi skaoties uz Trampa-Krievijas konspirācijteoerijas attīstību, kas gāja cauri Vašingtonas establišmenta politiķiem, ASV specdienestiem un ar tiem visiem vienā komandā spēlējošiem 'žurnālistiem' iekš legacy media, tā ir nopietns, kolūdēts valsts nodevības akts. Faktiski, apvērsuma mēģinājums, apmelojot un nelietīgi fabricējot/propagandējot, vienai politiskai partijai izmantojot visu valsts administratīvo resursu un korumpētus mediju konglomerātus. Negribu būt whataboutists, bet vai tādi kā Asānžs, kas šos sūdus izrāda publikai, kaut arī formāli nelikumīgi un nodevīgi no valsts aparāta viedokļa, tomēr nebūtu jāuzskata par Mūsu aka parastās tautas sabiedrotajiem? Vai ASV drošība tiek identificēta ar orgānos strādājošo drošību vai tomēr ASV average joe (un arī pārējās pasaules jāņu un pēteru) interesēm par savas valsts drošību?

Un kakova huja, Snark? Krievija, tiešām? Don't be fucking NPC. Krievi ir pideri un pilnīgi noteikti viņiem ir izdevīgas iekšējas ķorkas visur citur, bet kas? Tas nozīmē, ka labāk neatklāt un apslēpt korupciju un nodevību no pašu valsts politkāņu puses, lai tikai krievijai nebūtu ēsmas? Tu tagad runā kā tie diegabikši, kas visus Eiropas nacionālistus/konservatīvos sauc par krievijas aģentiem tikai tāpēc, ka viņi atļaujas iestāties pret islamizāciju un genocīdu pret vietējiem baltajiem, ko praktizē EU u.c. sabiedrotās globālistu organizācijas.
Tevi šāda aizsardzības stratēģija kaut ko neatgādina? Mūs apsūdz mūsu sliktajos darbos tikai krievu aģenti un nevar jau būt tā, ka mēs paši esam noziegušies, nodevīgi vai vismaz nekompetenti. Ērtāk tautas neapmierinātību norakstīt uz sliktajiem krievu bubuļiem un miers.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?