gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-02-17 15:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nez cik miljoni nodokļu dolāru tika izlietots priekš Trampa muh rašen kolūžen apmelošanas kampaņas, kura nu beidzot ar gariem zobiem tikusi atzīta par fufeli. Iedomājies, zaudējusī partija bija tik sore losers, ka viņi paņēma dučiem ļimonu no ierindas pilsoņu sagādātā obščka, lai prosta saārstētu savu personīgo frustrāciju, izmazgātu smiltis no vagīnas. Dac librul politics for ya.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]riobravo
2019-02-17 17:46 (saite)
Speciāli nesekoju, bet pēc tā ko es dzirdu, var tikai brīnīties, cik dažādās informācijas vidēs dzīvojam. Cik man zināms, tad Muellera izmeklēšana piežmiedz vienu Trampa pakalpiņu pēc otra un viņi krīt kā domino kauliņi no zemākā uz augstāko.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-02-17 17:54 (saite)
Viņi ir atraduši kaut kādus random netīrumus dažādu ierēdņu/politisku darboņu skeletu skapī, kas is to be expected pie cilvēkiem, kas ir beisiklī profesionāli blēži un būtu viegli uzrokami jebkuras politiskās nometnes vidū, ja vien visi vienlīdzīgi tiktu pakļauti šādai kampaņveidīgai netīrumu uzrakšanai.
Tā arī neviena pierādījuma jebkādam krievu sazvērestības sūdam, kas ir visas šīs izmeklēšanas fokālai punkts to begin with. Tagad tie cilvēkmēsli prosta bīda goalpostu, dzi, cilvēks, kas kaut kad bija ielējis Trampam minerālūdeni glāzē pieķerts sievas mānīšanā. Tas viss būtu pat smieklīgi, ja tie ļautiņi nebūtu tik izmisuši un tik daudz lohu uz šo visu nepaķertos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2019-02-17 18:22 (saite)
Un tas viss nemitīgi iedragā Trampa reitingus, rodas sajūta, ka tas reitings ir vismaz minuss 70 un daļše ņekuda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-02-17 18:40 (saite)
Vai tad? Man liekas, ka viņam reitingi ir labāki par daudziem iepriekšējajiem un tas viss par spīti politisko oponentu kontrolēto mediju kampaņām. Tauta tomēr nav TIK stulba un reitingi kā reiz krītas alternatīvo faktu medijiem, kas tiek regulāri pieķerti manipulēšanā un pat atklātos melos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2019-02-17 20:05 (saite)
es šeit ironizēju par norūpējušamies Latvijas radio žurnālistiem, kuri stāsta, ka trampa brālēna sievas bijusī krustmeita vienreiz braukusi bez biļetes, tad aizkapa balsī paziņo par to cik tas kaitēšot reputācijai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?