gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-12-11 15:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
muh russia stole my pajamas

Nez kurā brīdī feikņūzeri sapratīs, ka šis naratīvs ir izšāvis pulveri.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]riobravo
2018-12-12 22:54 (saite)
Tas ko tu nesaproti ir tas, ka patiesība ir kaut kur pa vidu. Vienkārši aicinu mazliet paskatīties uz ES arī no citas puses. Bet aktīviem adžendas bīdītājiem, kuriem dzīves jēga ir nest savu apgaismoto mesidžu, šī ir sāpīga tēma, ja? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-12-14 13:24 (saite)
Nē, ka patiesība varētu būt “kaut kur pa vidu” ir kaut kāds pilnīgi neētisks 19.gs vai pagānu, vai liberālisma vispār aizspriedums, smadzeņu vēzis. Balsts ir balsts, melns ir melns, jā ir jā un nē ir nē, tu nevari ieiet un iziet pa durvīm vienlaicīgi, a nevar būt vienlaikus b - tā ir uzbūvēta realitāte. Tu nodarbojies tikai ar retoriku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riobravo
2018-12-14 14:46 (saite)
Vari sīkāk paskaidrot, kur ir vēzis redzēt gan ES plusus, gan mīnusus? Objektivitāte tev ir vēzis? Un kas tik kruts ir redzēt tikai mīnusus, ignorējot plusus? Cik noprotu, šāds pasaules redzējums tev liekas liels sasniegums. Kaut kāds stulbums. Jeb tev liekas, ka ES plusu nemaz nav? Viss šis liecina, ka kaut kas ar tavu redzējumu nav kārtībā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krishjaanis2
2018-12-14 18:58 (saite)
Jā, labākajās racionalitātes tradīcijās, izsverot costs and benefits, plusus un mīnusus, galasecinājumi pārmērīgi sliecas par labu EU trūkumiem, kuru vārdā tiek instrumentalizēti arī šķietamie plusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?