gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-12-11 15:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
muh russia stole my pajamas

Nez kurā brīdī feikņūzeri sapratīs, ka šis naratīvs ir izšāvis pulveri.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]riobravo
2018-12-12 13:34 (saite)
Es tak nezinu kādas ir alternatīvas, ko tāds lohs kā es vispār var zināt par ģeopolitiku, es tikai zinu, ka ir ļoti jāuzmanās, lai beigās nepaliekam ar pliku dirsu nātrēs. Pašreiz laikam tas nozīmētu nogaidīt, nezinu, kādus gadus 10 varbūt, un pavērot situācijas attīstību austrumos un uz Ukrainas robežas? Tikmēr mēģināt salabot esošos caurumus, bet bez graujošām pārmaiņām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-12-12 14:42 (saite)
Kam ir iespēja gaidīt, kam nav. Dažas Eiropas tautas kļūs par minoritāti savās dzimtenenēs vēl šīs paaudzes laikā, ja gaidīs. Bet lai jau, jo pretošanās tikai lies ūdeni uz krievu dzirnavām, vai ne?
Btw, Ukrainai vajadzēja nogaidīt un nerīkot ASV projektēto maidānu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riobravo
2018-12-12 14:49 (saite)
>ASV projektēto maidānu

Šis 1:1 sakrīt ar kremļa viedokli. Kārtējā jocīgā sakritība. A kāpēc Francijā cilvēki bez Putina var organizēties, bet Ukraiņi bez Obamas nē (zinu, ka šo jautājumu var pagriezt arī otrādāk)?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-12-12 15:05 (saite)
Tu nesaprati. Es to pateicu sarkastiski. Ja Francijas notikumi ir krievu roka, tad dabiski, ka maidāns ir amerikaņu, citādāk sanāk dubultstandarti, jo abos gadījumos ir var teikt, ka tie ir izdevīgi notikumi attiecīgajām lielvarām. Ar maidānu tas pie tam ir pat konkrētāk, ņemot vērā, ka atsevišķi demokrātu partijas politiķi brauca uz Ukrainu un izteica atbalstu.
Pēc tavas loģikas ukraiņiem vajadzēja nogaidīt un ļaut Janukam rullēt tālāk, nevis pakļauties ārējas lielvaras provokācijām.;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]riobravo
2018-12-12 23:00 (saite)
>Pēc tavas loģikas ukraiņiem vajadzēja nogaidīt un ļaut Janukam rullēt tālāk, nevis pakļauties ārējas lielvaras provokācijām.;)

Vispār labs points, gotta think about that. Laikam jau vienkārši esmu stipri biasēts, bet nedomāju, ka man to var pārmest. Vismaz es pats sev nepārmetu. Latvju bāleliņš gotta do what latvju bāleliņš gotta do, right?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-12-13 00:15 (saite)
Es respektēju tavu radikālo cenšanos sēdēt uz sētas, bet redz, ka tomēr nākas kaut kam pieslieties, kad lietas nonāk tuvāk mājai.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?