gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-10-24 17:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti vai kreisās patiesības ministrija, kas šobrīd atkal mēģina ieviest globālu cenzūru, nu jau caur internetdmedijiem, tiešām domā, ka šoreiz beidzot nostrādās?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snark
2018-10-25 10:14 (saite)
Tu to par "aizdomīgo priekšmetu" piegādi pa pastu?
Kviecieni, ka "words matter" jau skan. Un kur tad vēl starpvēlēšanu tuvums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-25 12:56 (saite)
Nē, par to kā internetmēdiju giganti kļuvuši par proxy aģitpropogandas kanāliem priekš vienas politiskas ideoloģijas. Tagad jau globāli - pēdējās ziņās feisbergs izdzēsis/banojis čupu ar Bolsonaro atbalstošiem ziņu kanāliem/akauntiem Brazīlijā.

Mazāk nozīmīgi, bet zīmīgi, Kanādās, Toronto mēra vēlēšanas, kur Faith Goldy (bijusī rebel media darbiniece) tika pilnīgi atrubīta no infozonas, rupji pārkāpjot jebkādus demokrātisku vēlēšanu principus. Ja kas tāds tiktu izdarīts pret kreisajiem kaut kur Polijā, tad būtu totāls šitstorms par to kā tur ir iestājies ultratotalitārisms, bet šeit viss okej, jo viņa jau ir naciste un vait supremaciste.
Runājot par "meddling in elections".

Par konservatīvo/labējo purdžiem ASV un Eiropā - tur jau sen vairs nav ko ziņot - tas ir visaptverošs fenomens un paši mediji to pat vairs īpaši nemaskē. Viņi/viņu saimnieki pēdējā laikā sāk justies ar vien nesodāmāki, ka daudzas lietas, kas senāk tiktu darītas daudz delikātāk, tagad darās in your face manierē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krishjaanis2
2018-10-25 22:10 (saite)
Izskatās, ka šodien viņi pastrādājuši - ierakstot goglē iespējamo Brazīlijas prezidenta vēlēšanu uzvarētāju, trampisko Jairu Bolsonaru, ir tikai 99% negatīvas atbildes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-10-25 23:43 (saite)
Neraugoties uz to, ka Brazīlijā viņš ir pārliecinoši populārākais. Meklēšanai gūgles vietā jau kādu laiku lietoju duckduckgo. Gūgli tikai tad, kad neatrodas kas ļoti obskūrs, jo dabiski, ka resursi precīzai atrašanai viņiem daudz lielāki. Politiskas lietas goolagā nav vērts sērčot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?