gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-09-07 15:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
diegabikšu vērošanas piezīmes
Lūk iemesls kāpēc beidzot izbanoju no saviem komentētājiem diegabiksi. Es viņam pajautāju vienkāršu jautājumu. Vai 'antirasisms' ir rasistisks? Vai t.s. antisemītisma apkarošana kaut kādā veidā negatīvi ietekmē ne-ebrejus? Vai anti-diksriminācija pasākumi diskriminē kādu, kas netiek speciāli aizsargāts ar anti-diskriminacionisko politiku. Šis indivīds, protams, bija pārāk stulbs vai pārāk intelektuāli negodīgs, lai atbildētu uz šo vienkāršo jautājumu, pie tam viņš arī sabijās, ka kāds varētu ieraudzīt viņa nespēju atbildēt uz šādiem, it kā vienkāršiem jautājumiem, tāpēc mudīgi izdzēsa manu postu.

edit:
Šādas un līdzīgas uzvedības piemērus ir ļoti svarīgi atcerēties, kad tiek dīlots ar ekstrēmi kreisajiem. Tā kā viņu ideoloģija ir groteski stulba, nefunkcionāla un viņi paši agresīvi antiintelektuāļi, tad vienīgais veids kā viņi spēj oponēt saviem pretiniekiem ir jebkādas opozīcijas iznīcināšana. Melubikša ziņā tā ir viņa lielā mīlestība pret cenzūru un, kā redziet, viņš to pielieto pat tādā miniatūrā variantā savā blodziņā, līdz ko sastopas ar nepatīkamu intelektuālu 'challenge' un viņš 100% būs pirmais poļitruks ciemā, kad viņa pilnvaras pārsniegs sava žurnāla moderēšanu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2018-09-07 16:09 (saite)
jocīgi [vsmisļe tiešām jocīga reakcija]

es mēģinu atcerēties kad man tiešām ir gribējies/ vajadzējis izdzēst kaut kādus komentus no saviem ierakstiem. Miglā bija ``staar`` kas blieza kilogramiem bībeles citādu un linku uz jehovistu saitiem, to ir nācies dzēst. šite personu ``mansgan`` jo viņa teksti ir pilnīgs bezsaturs. vairāk nē. Vispār jāpiezīmē ka Gnidrologs arī ir ar drusku lielākām dzēšanas tieksmēm. Nedaudz, bet ir.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-09-07 16:17 (saite)
Es nekad nedzēšu cilvēka komentāru par doto tēmu tikai tāpēc, ka viņš man nepiekrīt. Vienīgais ko esmu dzēsis no tevis ir spams, kas mēģina pārvērst tēmu kārtējajā 'man nepatīk kristietība' vai 'man ir ko pateikt par ticīgajiem' fufelī. Kad taisu tēmu konkrēti par reliģijām tad vari runāt par reliģijām. Dzēšu tikai tad, kad beztēmā sāk kasīt savu ateisma niezi nesaistītā topikā.
Par staar/mansgan tipa flūderiem piekrītu neatkarīgi no viņu pārliecības.
Savukārt cenzūra, kas rafinēti veltīta savu oponentu apklusināšanai (jo, ja viņus dzirdētu, tad kreisajiem būtu hana) ir pilnīgi unikāls fenomens.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?