gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-09-06 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanta intervija ar 'The Angry Foreigner'. Kā saprotu balkānu tautības slāvs, kas jau pāris dekādes dzīvo Zviedrijā un stāsta 'kā ir' par lietām, kuras etniskie zviedri nevēlas kustināt. Interesanti, ka Austrumeiropas migranti, kas atbraukuši uz Zviedriju un normāli integrējušies ir lielāki Zviedrijas patrioti un protekcionisti, nekā etniskie zviedri. Laikam šeit lielu lomu spēlē vēsturiskā pieredze. Zviedri teju 200 gadus bez kara vai citām šaizēm, austrumeiropieši nepārtrauktu karu un diktatūru rūdīti.
haram

Viena lieta, kas tika pieminēta man liekas īpaši svarīga. 'Feministiskā lielvara' taisīja lielu meinstrīm mediju Urrā! par feministu aktīvisti, kas piespieda afgāņu migrantu deportējošu lidmašīnu nosēsties un pārtraukt deportēšanas operāciju. Ko viņi pēc tam nekad presē nepateica ir, ka attiecīgais afgānis tika notiesāts un pakļauts deportēšanai, jo regulāri sita savu sievu un bērnus.
Kuriem medijiem labāk ticēt? Alternatīvajiem, kas pēdējo faktu neslēpj, vai 'uzticamajiem' meinstrīm, kas to apzināti pakasa zem paklāja?
bonus


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]heda
2018-09-06 19:42 (saite)
Arī persiešu vidū ir daudz Zviedrijas patriotu, viņi zina, kas notiek ar valsti, kuru pārņem islāmisti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-09-07 00:02 (saite)
Nesen bija viena ziņa par autentisku muslimu sievieti, kas kā bēgle no tā reģiona ar šausmām aptvēra, ka viņas varotājs un varmāka ir Zviedrijā un viņa dēļ tā aizmuka uz patriarhālu kurdu kontrolētu teritoriju kaut kur Irānā vai Turcijā (precīzi neatceros).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2018-09-07 00:50 (saite)
Tas stāsts ir par jazīdu meiteni Vācijā. Patiešām baiss, "labie cilvēki" visu tik labi sakārtojuši un paskaidrojuši.
"They took thousands of women as sex slaves, including Ashwaq - sold for $100 to a man named Abu Humam."
"The police told me that he is also a refugee, just like me..."

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-45209868
https://twitter.com/Ezidi2/status/1029355740308402176

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-09-07 15:37 (saite)
Brīnišķīgā feministu 'uzvara' pār patriarhiju. Importēt sex-vergturus, lai bēgles, ka bēg no sex-vergturības savās dzimtenēs nejustos pamestas arī viesmīlīgajos Rietumos. Nez kā diegabiksis un viņa domubiedri spēj sadzīvot ar šo kognitīvo disonansi, lai neeksplodēdu smadzenes. XD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?