chrono ([info]chrono) rakstīja,
Atļaušos šeit atbildēt 3koma14vs007, ja reiz viņš saņēmās un uzrakstīja savus iebildumus pret manu tekstu. Tiesa, tie ir vairāk iebildumi pret salmu vīriem, bet ja reiz mani tik daudzas reizes nosauc par meli, tad gribās cilvēkus palabot, pat ja viņam ir grūti uzturēt civilizētu tēlu.

> 1. Meli (vismaznozīmīgākie) bija par 14. gs.

Tas, ka Bafomets parādījās 14. gadsimtā, ir labi zināms fakts. Ja uzskati, ka tas tā nav, tad to vajag pamatot.

> 2. Meli par Jēzu ar bērniem pie abām rokām.
Nekur Bībelē nekā tāda nav. To tu, ateistiskais meli un demagog, te konstruē, lai attaisnotu pedofīlijas prezentēšanu sātanistu simbolos un apmelotu kristietību.

Jā, Bībelē nav bildes ar Jēžu ar bērniem pie abām rokām un es nerunāju par Bībeli, bet gan par Jēzus reprezentāciju statujās, bildēs un citos mākslas darbos, kur var atrast papilnam Jēzu kopā ar bērniem.

> 3. Meli par "kristietība vs sātanisms" ("Sātanistu baznīcas centrā noteikti nav vardarbība un es arī nezinu par kādiem dēmoniskiem rituāliem Tu runā. Bībelē gan nav teikts neviens vārds pret pedofīliju, toties vardarbības tur ir diezgan daudz."(citāts))
Nu te meli sasniedz savu apogeju, tuvojoties Gebelsa melu līmenim. Proti: lūk, "nevardarbīgais" sātanisms (Sātans Bībelē ir Dieva absolūts pretmets) vēršas pret "vardarbīgo" kristietību (!!!)
Kur Jaunajā derībā tiešā vai netiešā veidā sludināta vardarbība?

Man patīk tas leciens pa taisno uz Jauno Derību. Jā, Jaunā Derība ir diezgan miermīlīga grāmata, bet Vecā Derība nekur tamdēļ nepazūd. Tajā var atrast visu ko vien sirds kāro, tai skaitā masveida genocīdu no dieva, ja vien nevēlies iebilst, ka grēku plūdi ir tikai metafora. Es gan nesaku, ka kristietība tamdēļ ir vardarbīga, bet tajā var atrast papilnam vardarbības, gan Bībelē, gan vēsturiski. Un jā, sātanisms ir nevardarbīgs, jo ar sātanismu es saprotu to kustību, kas mūsdienās sauc par Sātana Baznīca. Citādākā veidā organizēts sātanisms īsti nav eksistējis vēstures gaitā, jo viss, kas ir saukts par sātanismu ir bijis vienkārši tas, ko Baznīca nav uzskatījusi par kristietisku.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?