gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-08-10 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Amizanti kā 'powa to da peepl' zibenīgi pārvēršas par 'these are privately owned companies goy :^)' līdz ko tas ir politiski izdevīgi. Tas pats ar ļaunajiem kopiem un opresīvo tiesību sistēmu. Kamēr policejisms darbojas manās interesēs - ir okej.:DDDD
First they came for... ...and i didn't speak out iekš darbības.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-08-11 16:16 (saite)
Nav reāli, kad informācija ir decentralizēti izsvaidīta un nav dominējošu plašsaziņas platformu kā tas ir mūsdienu sociālo mēdiju laikmetā. Protams, te daudzu saka, ka nu var jau ņemt uz publicēties savā mājas lapā (pagaidām), bet tā ir ākstīšanās. Tas ir tas pats, kas teikt, ka nav jau jālieto rimčiks, maksima u.c. lielie tīkli, var iztikt ar mazajām piparu bodītēm.

Pret šiem sociālo mediju gigantiem vajag uzstādīt konkrētus noteikumus, kas neļauj mazai grupiņai CEO kontrolēt 3/4 informācijas apriti internetā. Tev patīk ideja, kad nelielā kliķe politiski angažētu magnātu izlemj kādiem uzskatiem un idejām ir zaļā gaisma plašsaziņā un kas jācenzē laukā?

Situācija izskatās tā, ka establišments deleģējis šīm korporācijām to, ko paši nespēj - regulēt ideju tirgu, aizvākt sev nepatīkamās pilnīgā perifērijā, iznīcinot to auditoriju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?