gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-07-23 16:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]batou
2018-07-23 17:12 (saite)
un tad vēl ir cilvēki kuri domā, ka krievijā nav cara baņģugāna heh.

lai gan anglijas karalieni laikam nepārsitīs, viņai tur sanāk vesela strīpa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-07-23 17:15 (saite)
Tā gan man liekas neviens, izņemot pašus krievus, nedomā. Krievijas līderis vienmēr ir kaut kāds baņģugāns. Tā ir sena tradīcija. Tiesa, nevienam līdz šim nav bijusi problēma rīvēt plecus ar šiem baņģugāniem, cuz realpolitics be real.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]batou
2018-07-23 17:25 (saite)
tā mūžīgā sūkāšana. pie tam 90os štati krievijai ir palīdzējuši ar paiku. vajadzēja ļaut visam tam sūdam aiziet pa burbuli, paši ievārīja paši lai strebj, bet nē. vienmēr niceguy, vienmēr cenšanās saprast to "zagadočnuju russkuju dušu" ffs.

putinu vispār nekur nevajag aicināt un ar viņu runāt. realpolitics uz viņu nedarbojas, jo paši spēles noteikumus izdomā un maina pēc patikas. tad nahuj spēlēt pēc tādiem noteikumiem, spēlē pēc saviem. ar vācijas un ķīnas tarifiem var un krievija kaut kāds īpašais subjekts?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-07-23 17:32 (saite)
Vismaz Eiropa ir atkarīga no Krievijas enerģētiski. They will be bitches no matter what. Un pissot off ar kaut kādu lekšanos nesanāks. Amerikāņiem savukārt nav vajadzīga speciāla naidošanās, jo lai cik Krievija nebūtu vāja, salīdzinot ar PSRS laikiem, tā vēl ar vien būs totāla zanoza ASV pakaļa, ja viņi sāks baigi provocēt. To pašu līniju pārsvarā ietur arī Krievija pret ASV. Tāds naivs ''dai lai tač tas mērglis iet dirst'' laikam tomēr nestrādā. Merkele Putina pakaļu bučo daudz tīksmāk, nekā jebkurš ASV līderis jebkad ir darījis. Figures.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?