kjiimikjis ([info]kjiimikjis) rakstīja,
Ā, parastais "gnidrologs tālāk par virsrakstu nelasa". Cik šokējoši un negaidīti.

"Dr Mackereth, a Reformed Baptist, started a training course in May to become a health and disability assessor for the DWP. His role would have meant interviewing and then writing independent reports about the health of those claiming disability benefits."

Ja vien negribi apgalvot, ka jaundzimušie uzreiz pēc iznākšanas no mātes ķermeņa dodas pieteikties invaliditātes pabalstam, šim keksam nav pilnīgi nekāda sakara ar jaundzimušo dzimumu reģistrēšanu.


A citādi - tātad, runa tiešām ir tikai par vietniekvārdiem. Neviens viņam neprasa saukt roku par kāju vai pimpi par pežu. Bioloģija te ņi pri čom. Tāpat viņam džeki, kas precējušies zaksā, būtu jāsauc par "kungiem", nevis "jaunskungiem", pat ja viņš tic tikai "dieva priekšā" noslēgtām laulībām. Jā, iedomājies tikai, ja tavos darba pienākumos ietilpst komunikācija ar klientu, var gadīties, ka tev jāpieturas pie kaut kādām vadlīnijām, kuras tev var nepatikt. Un šis čalis izlēma, ka nē, viņš nevar pie tām pieturēties - loģiski, viņu nepieņēma darbā (nevis atlaida, btw).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?