gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-07-08 02:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
To, ko es teicu, ka diagbikšu radikalizācija kalpo pretējai pusei, jā, tā ir, bet ja kas ŠĀDS ir reāls, tad Trampu pārvērtīs kiborgā un iecels par Dievu Imperatoru uz mūžu:
Abolish America!
Man gan nav pilna uzticība tam Sargonam, jo viņš mēdz ramblot, bet ja tādi cilvēki tiešām kļūst par Demokrātu serdi, wow. Priekšā vēl jautrāki laiki, nekā jau ir. Aukstais karš starp ASV liberāļiem un ASV komunistiem. Awesome. :popcorn:


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2018-07-08 03:04 (saite)
Nevajag tik nopietni uztvert bilžu mēmus. Vai tu reāli domā, ka tizli uzzīmēta varde simbolizē right-wing idejas?
Es personīgi vispār neko nezinu par WH mitoloģiju, emu vien redzējis cool pics. Domājams vairums citu tieši tā pat. It looks cool so it gets point across.

edit:
Un vispār ienāca prātā, ka lielai daļai Tramps arī ir kā simbols kaut kam labam, oldskūlīgi amerikāniskam, kas ir krasā pretstatā ar perversu sheidī (((globālismu))), reptīļveidīgiem unaccountable politķiem, kas tusē pa kvazisātaniskām sanāksmēm kopā ar pedofiliem, nekontrolētām robežām un abolishement of America. Tas iekļauj arī faktu, ka daudzi no viņiem nemaz nesaprot kāpēc viņš ir the good guy un ko tieši viņš dara, tāds labā patriarha tēls noteikti imponē.
Stipri gan šaubos, ka par to cilvēki aizdomājas redzot tās bildes. Drīzāk par to, ka labāk lai viņš ir mūžīgs ķēniņš, nevis atpakaļ ģermokrātu vai republicucku mūdžus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?