gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Jo dekādēm ilgs breinvašs, īpaši no tiem, kas univeros studējuši visādus soft sociālus sūdus kā diegabikši. Uzstādījums ir tāds - baltajiem vai eiropas izcelsmes tautām nav nekādas tiesības uz identificēšanos ar etnisku vai reliģisku grupu/kultūru, bet visiem pārējiem (tiem pašiem nēģeriem, kas dedzina nanti) ir, jo viņi ir mūžīgi upuri, apspiesti vai nobel mežoņi, kuru kultūra ir precious and honorable.

Mēģinājums kāda etnosa, rases vai kultūras pašidentifikāciju aizliegt bez maz vai ar likumu, kā tas šobrīd notiek Rietumos, ir tas pats, kas tās apzināta iznīcināšana. Ne vairāk un ne mazāk. Individuālisms strādā tikai kombinācijā ar tāda vai citāda veida grupas identifikatoru, pat ja tas ir kāds ne-etno bāzēts civic nacionālisms.
Globālistu mērķis, izmantojot kultūmarksisma šīzu un forsējot migrāciju no šithouliem ir padarīt Rietumu kultūras un to radījušās tautas par pilnīgi nereleventām, nespējīgām sevi aizstāvēt. Hiperindividuāļi neko neizdarīs saliedētām ciltīm, hoķ Čaki Norisi viņi būtu. Viņam ir hana.
Papildus tam vēl nāk feminisms, pateicoties kuram vīrieši tagad vairāk spēlē datorspēles un dročī uz ponijiem. Ko tādi var izdarīt pret agresīvu nēģeru baru, kas klauvē pie durvīm pasildīties?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?