gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-06-26 22:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bez Messi Argentīnas izlases vidējais futbola IQ laikam ir vienā līmenī ar Latvijas valsts vienību. Vienīgais, kas atšķiras ir labāka tehnika un fiziskā sagatavotība. Nē nu jauki, ka tomēr tika, jo bļeģ, bet kā var tik diletantiski spēlēt. Un wats wrong ar to Sampaulī. Itkā sakarīgs treneris skaitījās, bet kā var tik ļoti nespēt nostādīt koherentu komandas taktiku pat ar šādiem spēlētājiem? Un kā var vēl ar vien likt sastāvā Di Mariju, kas no visiem IQ laikam tur ir 5gadīga bērna līmenī. FFS, imo Messi reālākā šance vinnēt WC bija 2006tajā. Es uzskatu, ka tas whatever treneris, kas tajā gadā neuzlaida viņu spēlēt pret Vāciju tajā 1/4 bija idiots. Viņš jau tad spēja savus pretspēlētājus drāzt bez problēmām, bet apkārt vēl pēdējo reizi bija vecā ARG spēlētāju paaudze, nevis pavoni, igvajīni un tagļačukas.

Anyhāw, vismaz šī čempja dramatisms kaut kādā ziņā kompensē jau paredzami zemo fudbola kvalitāti.
omēr.
Un vēl es piekrītu šim komentam: "Mascherano was both shit and great. A real warrior." Vecais večuks tiešām ir kaut kas, bet starosķ ņe radosķ.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]slepkava
2018-06-27 00:22 (saite)
kādā ziņā izpaužas zemā futbola kvalitāte?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-27 00:36 (saite)
Pamatā saspēles kultūrā. Senāk kaut kā bija vairāk komandu, kas spēja kvalitatīvi valdīt pār bumbu, tajā skaitā tehniski. Nīderlande, Portugāle, Spānija, Argentīna, Brazīlija, Vācija, Čehija, Kolumbija (ar Valderamu). Un nevis vienkārši valdīt, bet tā rāmi un ar grāciju. Šobrīd šausmīgi daudz bakstīšanās. Daži laikam teiks, jo tagad augstāks līmenis, vairāk presinga un ātrumi. Varbūt man tie ātrumi un fizika pārāk nepatīk. Patīk, kad apspēlē viens otru ar šiku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]slepkava
2018-06-27 00:40 (saite)
Krievija jau Sauda Arābiju apspēlēja ar šiku :)

Mani pašu vairāk kaitina, tas ka D-Amērikas komandas ir sākušas spēlēt ļoti Eiropeiski, tā pati Brazīlija, Urugvaja un Argentīna, nav vairs tas īso piespēļu skaistums, kur iztamborē pus aizsardzību un atdod piespēli.

Nigērija patiesībā šodien skaisti nospēlēja, man darbā kolēģi teica, ka nu tik uzliks "autobusu", nekā normāli savā līmenī močīja :) Kaut gan afrikāņi man vispār patīk, viņi vēljoprojām spēlā kaut kā savādāk - nedaudz stulbi, bet vismaz interesanti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-06-27 01:25 (saite)
Jā, piekrītu gandrīz visā.
Par to "tamborēšanu" jau arī runāju. Nu atceries, piemēram, kā Portugāle ar Koštu un Figu iztamborēja Angliju 2000ā gada čempī, kaut bija 0:2 zaudētājos ātri. Vot tas man patīk.

Man arī Dienvidu Āfrikas komandas (tb niggeri lul) parasti patīk ar to savu pohujistiski naivo, bet tehnisko un plastisko futbolu. Kā enībjei. :) Bet šajā mačā jau nu gan imo viņi paņēma tīri ar savu zvērīgo fiziku, kas viņiem droši vien pārāka pār vairumu balto hļupiku komandām. Neesmu redzējis tik zvērīgu swarmingu kopš pēdējo reizi atšaudījos no kazadoriem iekš Falloutņuvegas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?