gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2009-03-01 21:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Gandrīz visi sporta veidi ir saistīti ar tāda vai cita veida ''penetrāciju''. Tas pats karš vai izvarošana - viena puse caurdur/cauršauj otru, lai gūtu sev satisfakciju uz otras puses traģēdijas un pazemojuma rēķina.

Futbols - bumba > vārtos, hokejs - ripa > vārtos, un tāpat ar citiem komandu sporta viediem, kur kāds objekts jāiedabon oponenta objekta iekšienē. Volejbols - bumba > pretējā tīkla pusē, teniss - tas pats, kas volejbolā un visās pārējās objekts > pretējā tīkla puse. Biljards - viena bumba penetrē citu/as un vardarbīgi izmaina to konfigurāciju. Cīņas sporta veidi - komentāri nav vajadzīgi. Loka, stenda u.c. šaušanas - bez komentāriem.

Neitrāli faktiski paliek tikai t.s. ''ātrāk, tālāk, augstāk'' sporti kā autosacīkstes, vieglatlētika, slēpošanas disciplīnas utml., taču pat šeit paliek ''kurš pirmais penetrēs finiša līniju'' a.k.a. ''iegūs princesi par sievu''. Pārējie paliks vien gribot. Kārtējais Freida cigārs. Tas pats ar tramplīnlēkšanu. Mol, ''kuram garāks''.

Kas atliek? Laikam tikai daiļslidošana, sinhronā peldēšana utml. pseidosacīkstes. Bet gan jau arī te varētu piemeklēt kādu alegorisku abrakadabru. Tip, kurš smukāks, tam vairāk šances uz penetrāciju.





(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kukainis
2009-03-02 14:12 (saite)
nee nav, jo tenis ir neinteresants, skvosh savukaart ieka4aa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?