gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
1) nē, mācies lasī
2) nē, mācies domāt
Izglītotā tu mūsu. Tik prasta demagoģija un meli. Tu tikai uzskatāmi demonstrē to, ka ļevoki nav spējīgi uz konstruktīvu sarunu.
Šobrīd ir valstis, kur pie varas ir labējie, bet tā ir ekskluvīzi Austrum/Centrāl Eiropa. Obv., es runāju par 'progresīvo' Rietumeiropu. Vienīgā valsts, kurā šobrīd (un tikai pavisam nesen) establišmentā tikuši labējie vai nacionālisti ir Austrija. Varbūt vēl Dāniju var daļēji par tādu uzskatīt, ja skatās tīri pēc politiskās klases uzvedības. Vēl ir partijas par labi no centra, kas pretendē - SD Zviedrijā uzskatāmākais piemērs. AfD Vācijā. Vailders Nīderlandē. Tiesa, no tā ko sanācis lasīt, ekonomiski un politiskā režīma/brīvību ziņā viņi ir tipiski liberāļi un pat drīzāk kreisi (īpaši Vailders). Vienīgais, kas viņus vieno un padara par 'nacistiem' ir prasība vismaz ierobežot (jā, pat ne pilnībā apstādināt) open boarders bullšitu. Atceramies, ka senākos laikos protesti pret masu migrāciju no nabadzīgām valstīm bija tieši kreisā spārna prerogatīva. Tā kā jā, uzskats, ka šobrīd Rietumu valdību establišmentā dominē tikai viena ideoloģija ir pamatots faktos, nevis kādās manās personīgās simpātijās vai antipātijās. Politika visām šīm valstīm ir samērā vienāda vairumā atslēgas jautājumu. Ne tikai ar migrāciju un multikultu saistītajos.

Varbūt pārmaiņas paskaidrotu, kas tavā izpratnē ir righ-wing un kuras šībrīža torijiem raksturīgās politikas pie tādām pieskaitāmas? Atgādinu, pa labi no Staļina =/= rightwing.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?