gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-03-10 11:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fact of the day
Man tieši tā pat kā Lionelam Messi mati ir brūni, bet bārda, īpaši, ja paaudzē garāku oranžīga. Vai vienkārši cita brūnuma šķirne, nez kā tās krāsas nosaukt. Vai tas ir izplatīti, ka sejas apmatojuma pigments stipri kontrastē ar paura? Mellajiem piem. vienmēr visa purna spalva ir tumša.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kjiimikjis
2018-03-10 19:41 (saite)
Nezinu, vai izplatīti, bet man ir tāpat. Visus citus apmatojumus pieskaitot, sanāk kādi 4-5 krāsas toņi kopumā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-10 21:20 (saite)
Heh. Tā varētu būt mūsu reģiona īpatnība. Jo esam it kā tieši starpa starp dienvidniekiem un ziemeļniekiem. Latvieši ir daudz mazāk vizuāli līdzīgi savstarpēji, nekā tautās kas dzīvo daudz tālāk uz dienvidiem vai ziemeļiem. Varbūt te arī tas, ka esam vairāk kranči, kas sajaukušies ar citām tautām, jo esam Eiropas vidū, nevis kādā inbred pamalē. Mani piemēram bieži raksturo kā dienvidnieciska paskata cilvēku. Varētu droši vien pat būt adekvāts muhameds. []:|=

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kjiimikjis
2018-03-10 22:25 (saite)
Vēsturiski varētu būt, kas tik te nav klīdis cauri. Pēc haplogrupu kartes gan izskatās, ka uz dienvidiem ir lielāks kokteilis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2018-03-10 22:34 (saite)
:like:

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]summoned
2018-03-10 23:04 (saite)
Visai bieži manāma fīča, kopš bārdas puslīdz modē. Tas prasti nozīmē, ka Tev senčos bijis kāds rižiks. Lai gan rižums ir puslīdz recesīvs, viņš nereti mēdz radīt rūsganu atspīdumu brūniem matiem vai reizēm izvērsties bārdā. Nereti manāmas arī gaužām raibas bārdas, kad daļa blonda, daļa riža, daļa brūna līdz melna. Vārdu sakot, ja kādreiz apbērnojies, neesi pārsteigts par rižiem pēctečiem.

Te vari palasīt: https://motherboard.vice.com/en_us/article/ezv38a/why-do-so-many-men-have-red-beards-but-not-red-hair

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?