gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2018-02-19 14:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Interesanti kā "labi studenti" par savu ideoloģisko autoritāšu viedokļiem zina vairāk, nekā paši autori, kuri ļoti konkrēti, bez jebkādām divdomībām tos savā laikā bija izklājuši uz papīra. Pilnīgi nesaprotu, uzticēties studentiem vai autoriem.:)

Kontekstā:
At the very least, the people living in the former Communist countries knew and admitted that they were taking part in a gigantic social experiment, and that the media and the authorities were serving them propaganda to shore up support for this project. Yet in the supposedly free West, we are taking part in a gigantic social experiment of Multiculturalism and Muslim immigration every bit as radical, utopian and potentially dangerous as Communism, seeking to transform our entire society from top to bottom, and still we refuse to even acknowledge that this is going on.

Trekninātā daļa tomēr izrādās nav gluži korekta. Laikam tikai cilvēki, kuri paši vai kuru vecāki pabijuši gulagos un čekas pagrabos, lai atbrīvotu savu dzimtas māju šarikovu ģimenei, filtrē situāciju mūsdienu Rietumos. Tai ir pārsteidzoši daudz paralēļu. Jaunāka paaudze apbēdina. Nesaprotu gan kāpēc tik dažāda attieksme pret šiem fenomeniem Latvijā un, piemēram, Lietuvā. Kur cēlonis nacionālmazohismam un aktīvam kolaboracionismam. Kāpēc mēs esam vienīgie, kas spītīgi nelustrējās (droši vien tāpēc, ka puse latviešu tajos maisos ir, amarite?). Igauņiem taču arī nav nekāds lielvalsts mīts kolektīvajā atmiņā, bet tur cilvēki eks-komunistus un ideoloģijas nahrenizēja uzreiz a vot pie mums tautas ienaidnieki Rubiks un Ždanoka drīkst pārstāvēt starptautiskos forumos.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?