gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Nekas no šī īsti neattiecas uz lietu.
1) ne obligāti - taču pat ja atbild uz jautājumi neretoriski - kur statistika par homo vēlmi pēc laulībām, pierādījums, ka tas nav tikai aktīvistu ploy?
2) Viss ir citādi un sarežģītāk. Kreisie grib mainīt laulību definīciju un cenšas to izdarīt mikroskopiskai minoritātei par labu. Minoritāte, kuras patiesās vēlmes statistiski pat nav zināmas. Mažoritāte, kuras kultūrā laulība ir bijusi tūkstošgadēm veca un simboliski svarīga tradīcija tiek čakarēti, lai it kā palīdzētu mazajai minoritātei (kura nav izteikusi savu viedokli). Neakceptēt laulību pārdefinēšanu nav tas pats, kas neļaut homoseksuāļiem slēgt vienošanos par kopdzīvi.
Īsāk - izskatās pēc kreisie pret tradīciju, nekā homoseksuāļi par tiesībām. Un tiesības laulāties laulību definīcijas ietvaros ir arī homoseksuāļiem, tā kā diskriminācijas šeit nav.
3) Jā, tieši tāpēc ir lielas šaubas, ka homoseksuāļiem šīs laulības definīcijas kropļojums, it kā viņiem par labu, patiesībā ir vajadzīgs. Par to iestājas tikai ļoti vokāla, odioza minoritāte, lielākā daļa no kuriem paši nav homoseksuāļi. Hence, situāciju vērtēju kā ideoloģisku karu pret tradīciju, nevis cīņu par tiesībām/pret apspiešanu.

Vispār ļoti ctulhisks posts no tevis. :/


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?