gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-08-10 23:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es tā arī nesapratu kāpēc Robčikam Daunijam JR. netika diez ko daudz suku par viņa ''blackfeiss'' čarakteru iekš Tropic Thunder. Vai tā filma vienkārši nebija diez ko populāra un ir vairāk pretendents uz ''kulta klasiku''? Jo tur pat ''cultural appropriation'' nav tas vārds. Man tikai nesen oseņilo, ka viņš tik tiešām totāli blekfeisoja. As in, gan norkāsoja melnu ģīmi un mākslīgi atšiepa lūpu/palielināja degunu, bet vēl apzināti tizli aprodēja kaut kādu tupu džaivspīku, kas pie tam nebija diez ko pārliecinošs (iespējams apzināti)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2017-08-10 23:15 (saite)
goda vārds, man likās, ka tas ir īsts nīgro, nevis blekfeiss. haha, šeim on mī. bet, jā, piekrītu - where's the backlash? moš tāpēc, ka vēl nebija sācies šitstorms, kas joprojām noris tagad?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-08-11 00:03 (saite)
Es tikai tagad apskatījos - 2008ais. Wtf?! Gandrīz 10 gadi jau pagājuši. Viss, ko es no tā izvedu ir tas, ka esmu vecs.:((
Un jā, mans personīgais radars saka, ka tā sjw debilokrātija ir diezgan nesena, vismaz tādā vatafak mērogā un ietekmē kā šobrīd. +/- pēdējie 5 gadi. Tas viss attīstās ģemotriskā progresijā. Pirms tehnoloģiskās singularitātes būs ļevoku singularitāte, ja mēs to neapstādināsim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-08-11 01:51 (saite)
Trū, trū. Starp citu, esi lasījis kaut ko par topošo spēli ATOM? Tipa Fallout 1/2 cienīgs pēcnācējs. Noskatījos video, kur džeks spēlē ATOM pieejamo demo (kas ir kruta, mūsdienās reti kurš izlaiž tiešām plašu demo) un secināju, ka, ja viņi nenočakarēsies writing aspektā (dialogi), kā arī solid RPG mehānisma ziņā, tad varētu būt izcils indie gabals. Rekur viģiks - https://www.youtube.com/watch?v=IDOYG6PRizA

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-08-11 13:03 (saite)
Nu priekš F1/2 cienītājiem mums JAU ir underrail. Šitā spēlīte iekš video man čota stipri atgādina Wasteland 2, kas ir diezgan neizdevusies. Vispār čota nepatīk 3d priekš izometriskām spēlēm. Spraiti tam daudz piemērotāki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ulvs
2017-08-11 15:18 (saite)
Nez, man škiet, ja uztaisa labu skeletu, tad 3D arī ir kej. Underrail no pirmā acs uzmetiena šķiet tāda ļoti, kā lai to pasaka, pārāk hardcore. Don't get me wrong, man patīk hardcore RPGs, bet šī šķiet pārāk nepieejama. Es gan palasījso un paskatījos par to bišķiņ vairāk un secināju, ka man ļoti tīk, ka tev ir jāspecializējas vienā jomā, nu, kā vecajos labajos RPG, nevis kā, teiksim, Fallout NV, kur tu varēji sagrūst punktus visur un būt PRO jack of all trades.

Pag, tu spēlē tagad Underrail, ja? Nav pārāk boring sākums? Tā, ka neievelk spēlē. Un vispār nav pārāk haotiska kvestu ziņā? Nu, tā, ka nesaproti, kur labāk iet un ko labāk darīt, un kādā joma labāk specializēties?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-08-11 16:29 (saite)
Kvesti ir ļoti beisik un saprotami. Nav dižākā spēle storija un rakstniecības ziņā, bet man tas arī nav vajadzīgs. Sistēma ir bagāta, bet ļoti viegli saprotama. Tur vairāk var sanākt tērēt laika tīri dēļ tā, ka ir tik daudz opciju kādu čaru taisīt un kā viņu apgreidot, īpaši ar perkiem. Tā kā hārdkōrīgums tur ir tīri tajā ziņā, ka nevari būt Arēnas čempions v pat iziet spēli level 1 čaru, jo viss skeilojas tev pakaļ un nevari kļūt meistaru visās jomā kā Bethesdas spēlēs. Citādi tur viss ir apmēram tik pat viegli saprotams kā iekš Fallout sistēmas, vienkārši vēl vairāk izvēļu.

Vienīgais, ka nedaudz ar laiku apnīk ir daudzie trašmobi un garlaicīgais lūts. Visu labāko pamatā var uztaisīt tikai ar kraftingu. To kompensē sevis apgreidošana un pagrūtākie kautiņi, kur nākas izmantot atjautību un samērā plašo uzbrukumu/aizsardzības arsenālu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?