gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-06-14 22:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaut kāds libtardiņš sašāvis vairākus republikāņus. Libtardiņa FB lapa pilna ar libtardiņu kakiņām un Bernija Sandersa foto priekšplānā. Libtardiņu mediji tagad lien no ādas laukā par muh gun control. Būtu interesanti paskatīties uz ainavu, ja tas būtu konservatīvais, kas sašāvis demokrātus un tajā lapā būtu trampa ģīmetne.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hedera
2017-06-15 14:33 (saite)
Kādā mucā tu dzīvo? ASV liberālie mediji aktualizē jautājumu par ieroču aprites likumiem katru reizi, kad notiek kāda masu apšaude, neatkarīgi no šāvēja(u) politiskās, ideoloģiskās vai reliģiskās piederības.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-15 14:43 (saite)
Ja tas būtu trampists, viņi aktualizētu jautājumu par to kā viņa atbalstītāji ir fašisti un viņš ir burtiski hitlers, kas provocē tautu uz vardarbību. Gun control paliktu otrā plānā. Nezinu kā šobrīd, bet vakar CNN ne reizi pat nepieminēja šāvēja identitāti un motivācija (vokāls tampofobs un Bernija Sandersa fans). Tiesa, bija daudz informācijas par sašauto, viņa ''saistību'' ar Deividu Djūku un kā viņš nederot amatam anyway. Ieroču kontroles jautājums tika pacelts tikai leņķī no sērijas ''tāv viņaiem arī vajag, ja ļauj šaujamos''. Tas jau nekas, ka šāvējs pats tika nošauts, kā rezultātā neviens izņemot viņu nav miris.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hedera
2017-06-15 14:59 (saite)
"Libtardiņu mediji tagad lien no ādas laukā par muh gun control."

"Ieroču kontroles jautājums tika pacelts tikai leņķī no sērijas ''tāv viņaiem arī vajag, ja ļauj šaujamos''."

Ok.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-15 16:46 (saite)
Precizēju (neveikli izteicos, jā) - incidents netika vērtēts pēc tā politiskās nozīmes, bet kā ieroču problēma, bet šāvējs un sašautie tika tika pieminēti tikai ''tā viņiem vajadzēja'' vai ''ļaunu republikāni, kas to bija pelnījis, - paskatietiesuz viņa vēsturi, - sašāva'' kontekstā.

Ja būtu MAGA šāvējs, tad būtu BREAKING: TRUMP SUPPORTER SHOOTS INNOCENT PEOPLE!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?