gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-06-12 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sapņi, īpaši pēdējos gados 5cos kā Linča filmas. Gandrīz nekad nav full blown užasķiki, bet tāds izteikts ''sense of dread and uneasyness''. Un pēdējā tiešām nācās bēgt/izvairīties no kaut kāda BOBveidīga dēmōna. Tas nebija redzams, bet tā klātbūtne skaidri jaušama.
Tajā pašā sesijā neilgi pirms tam bija situācija, kur esmu apkalpojošais personāls kādā ļoti bagātu un elitāru cilvēku namā. Tādu cilvēku, kas laikam regulāri brauc uz Bohemian Grove un pedofilē/upurē bērnus. Boss pasaka, ka jāuznes augšā kaut kādi gāzes baloni. Eju, bet īsti nevaru atrast pa kurieni jāiet. Nams ļoti dīvaini strukturēts. Gribu atgriezties un pārprasīt kā īsti nokļūt līdz tam pagalmam, bet secinu, ka nevaru nokļūt tajā pašā telpā un pat īsti tās pašas trepes, to pašu koridoru, pa kuru atnācu. Kā Stalkerī, kur nevar atgriezties pa tiem pašiem maršrutiem. Taujāju par to kādai sievietei ar tukšām acīm, tā paskaidro, bet tas nepalīdz. Visbeidzot iemaldos telpā, kas nez kāpēc bija kā tāds pansionāts garīgi atpalikušiem bērniem. Izkropļota sejas, viens visu laiku retārda balsī īd manu vārdu denumitīvā (lai gan pēc tam sapratu, ka tas bija cits sīks daunis ar tādu pašu vārdu) un tad pieskrēja maza meitene baltā kleitā ap gadiem 6-7, sāka mani agresīvi raustīt un knaibīt, kliedzot ''Fuck me!!!''. Šausmās ātri sāku meklēt kur tad ir pie velna tas iekšpagalms. Atradu kādas durvis, kas izveda pilnīgi citā pilsētiņas (kā izrādījās, tā bija Vecrīga) galā. Nevēlējos pazaudēt to stulbo darbu, tāpēc sāku meklēt ceļu atpakaļ. Zinu, ka nams bija pie Pēterbaznīcas. Izdevās slikti, tāpēc kaut kur pa vidu procesam pakāpeniski pārkļuvu kaut kur jau attālāk no centra esošā, nomaļāka vietā, kur bija māja ar BOBu, bet tad jau viss kļuva pavisam grūti saprotams, tāpēc tālāk nerakstīšu.

PS, visam tam pa starpu sanāca izdzert vairākas pudeles alus un pagrauzt jēlu gaļu. Viena no alus šķirnēm bija kaut kāds ''ūdensalus''. Laikam reference uz tipiskajiem hipsteru lāgeraliem ar zilajām etiķetēm un urīnu atgādinošo saturu, bet pārsteidzošā kārtā tas bija gards, pie tam tiešām ar zināmu ūdens (minerāl laikam) piegaršu. Būs jāpatentē. Bīršeiki mums jau ir. Jāuzbrūvē kas līdzīgs, tikai lai sulas vietā minītis klāt. Tikai kā nosaukt?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2017-06-12 15:46 (saite)
https://www.youtube.com/watch?v=KEB16y1zBgA un patīkamu ceļojumu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-06-12 21:21 (saite)
Paldies. Iečekošu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?