gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Atbildot uz ''kāpēc publicēju aizsargātu postu''. Man personīgi prioritāšu hierarhijā svarīgāk ir novērst dažāda kalibra čekistisku/kolaboracionistisku utml. tipiņu darbību, jo ļaunums ko tādi tipiņi var potenciāli nodarīt citiem tipiņiem manā uztverē krietni pārsver potenciālo negāciju, ko esmu nodarījis Melbiksim ar šo publikāciju. Visiem jāzina, ka viņš ir potenciāls denunciants un viņa klātbūtnē to vērts atcerēties.

Jāatceras arī tas, ka gan viņš gan heda dzīvo Zviedrijā, kura ir vienā no most ''thought police'' heavy valstīm pasaulē. Cilvēkiem var reāli draudēt kriminālatbildība par ''nepareizu'' viedokļu paišanu un to cik kurš viedoklis nepareizs pamatā nosaka tādi paši melbikši kā mūsējais. Ja hedas identitāte tiktu izpausta Zviedrijas tīklos kopā ar viņas negatīvo attieksmi pret masveida nekontrolēto migrāciju no barbaristānām, viņai pilnīgi noteikti varētu rasties problēmas.

Treškārt - man nav ne jausmas kāpēc diegabiksis mani piedraugojis, līdz ar ko es varu lasīt viņa slēptos postus. Iespējams dēļ tā paša iemesla kāpēc viņš tik maniakāli monitorē hedas ierakstus. Jo cer, ka mēs sevi kaut kādā veidā nodosim, lai viņam būtu pamats sūtīt kļauzas uz attiecīgajām iestādēm.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?