gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
''Viss, ko es teicu, ir, ka šito ļautiņu nelaišana vai pat izraidīšana nav garantija tam, ka attiecīgās idejas neienāks "mūsu" kultūrvidē un neatradīs dzirdīgas ausis, ar attiecīgajām sekām. ''

Nezinu par kādu salmu vīru tu runā, bet vēlme papildus potenciālajiem vietējiem konvertiem miljonus nostabilizētu džihādistu ir vēl traģikomiskāks arguments par labu masu migrācijai no kulturāli naidīgiem vai nepielāgojamiem reģioniem.

''Allahs prasa veselu čupu ar lietām. Kuras no tām tiek uzskatītas par primārām, kuras - atmestas ar domu, ka "allahs jau piedos", ir stipri individuāla lieta.''

Attiecībā uz centrālajām lietām - stingru patriarhālismu, visas pasaules konvertēšanu islamā, šaria likumus kā primāro tiesību sistēmu, muslimi ir diezgan vienprātīgi. Par to liecina aptaujas pat starp Eiropā mitinošamies muslimiem.
Tiešām jātaisa diezgan ezotēra akrobātika, lai racionalizētu šādu cilvēku tolerēšanu savā valstī it īpaši fonā, kur tie paši cilvēki ir totālā batshit ''burn the heretic'' moudā, kad vietējie ''tradicionālisti'' izsaka domas, kas labākajā gadījumā ir 1:10 atšķaidījums no tā, kas ir norma muslimu pasaulē. Kognitīvā disonance te jau robežojas ar smagu psihisku slimību. Nu nevar būt vienlaikus totālā autā un lāpām/dakšām zobos pēc kaut kāda random Rudzīša raksta internetā, kas nevienu neietekmē un vienlaikus būt velkomīgi līdzjūtīgam pret cilvēkiem, kuri žāvādamies griež sievietēm nost klitorus vai soda pieķertus homoseksuālistus ar nāvi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?