kjiimikjis ([info]kjiimikjis) rakstīja,
Acīmredzot nav skaidrs, citādāk tādus salmu vīrus nebūvētu. Viss, ko es teicu, ir, ka šito ļautiņu nelaišana vai pat izraidīšana nav garantija tam, ka attiecīgās idejas neienāks "mūsu" kultūrvidē un neatradīs dzirdīgas ausis, ar attiecīgajām sekām.

Par vietējo konvertu skaita atkarību no ieplūdušajiem musulmaņiem - a vot neesmu tik drošs. Zin kā, internetos visu to padarīšanu ir krietni vieglāk romantizēt, nekā situācijā, kad tas viss ir acu priekšā, kad redzi, ka onkulis, kurš sludina labāku dzīvi, reāli pārvalda savu ģimeni kā autoritāru mikrovalstiņu, ar putām uz lūpām brēc virsū tiem, kas nepakļaujas viņa izfantazētajiem likumiem, utt. Case in point, tas pats latviešu čalītis, kurš nez ko bija sadomājies, bet aizbraucis un visu to kalifātbuildingu dzīvē ieraudzījis, ar asti kājstarpē sagribēja mājās.

Allahs prasa veselu čupu ar lietām. Kuras no tām tiek uzskatītas par primārām, kuras - atmestas ar domu, ka "allahs jau piedos", ir stipri individuāla lieta. Kā jebkurā reliģijā, vispār, kas ir viens no aspektiem, kādēļ man visa tā padarīšana liekas traģikomiska.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?