gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-04-05 00:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bai zevej. Mani mazliet disorientēja viens no pēdējo dienu sportcentrs.com virsrakstiem ''NHL nepiedalīsies olimpiskajās spēlēs''. Vai kaut kā tā.
Vai tad NHLPA vai pati asociācija ''piedalās'' OS? Vai arī kas?
Vot nupat, tajā pašā avotā lasu, ka Ovečkins brauks līdzi izlasei lai tur vai kas. Nu malacis. Mans respekts pret to inbred mazerfakeru ar idiot-savant talantu uzreiz pakāpās par dažām ballēm.
A kā ir mūsdienās? Vai tikai krieviem nospļauties par Rietumu liberastu/globālistu/žīdu shēmām, kas mērķētas konkrētu adžendu promoutēšanai vai profitu gūšanai, vai bez tiem šņabdzērājiem ir vēl arī citas nācijas un to pārstāvji ar mugurkaulu?

Btw, moš dunduks zinās. Kādā sūda veidā vispār NHL drīkst nākt klajā ar šādiem paziņojumiem? Viņiem nav nekādu juridisku tiesību attiecībā uz spēlētāju brīvo laiku vismaz.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2017-04-05 07:52 (saite)
Protams, ka NHL drīkst nākt klajā ar šādiem paziņojumiem, jo OS notiek sezonas laikā, kad cilvēkiem jāstrādā tur, kur parakstīts līgums (jāņem arī vērā, ka NHL/NBA/NFL/MBL ir tipa viens liels uzņēmums un klubi tipa filiāles). Piedevām pēdējās sarunās ar spēlētāju asociāciju viņiem tika piedāvāts nedaudz pierauties $$$, pretī saņemot iespēju doties uz OS - spēlētāji, protams, izvēlējās piķi. Papildus NHL neieinteresētību veicina tas, ka OS notiek sliktā laikā - NFL beidzies, MLB nav sācies, resp., viņiem, kā pastarīšu līgai, nav forši taisīt pauzi, kad mēdiju/tēvē tirgus ir tukšāks.

Nu un pie šādas pozas NHL loģiski gribēja savu daļu piķa (spēlētāju apdrošināšana, tēvē, whatever vēl kas), IIHF piekrita, SOK nepiekrita. Tā jau NHL bija gatava meklēt kompromisus, jo sākotnēji pēdējais lēmums termiņš bija janvāra beigas, bet nu nav naudas, nav līguma.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?