gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2017-02-28 12:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kāds totāls pārsteigums, ka osi par labāko filmu dabon viduvējs gabals par nēģeris-pediņu. Pēc pagājušā gada mello golivudistu čimpauta šogad kinoakadēmija ne vien steidz nodrošināt sociālo taisnīgumu par jau nodarītajām pārestība, bet to visu apvieno ar tālredzīgu žestu, lai apsteigtu potenciālu čimpautu no zilajiem, kas arī varētu būt neapmierināti par nepietiekamu inkluzivitāti. Nez kuru apbižoto minoritāti vajadzēs mierināt nākamo, lai kā hercogs Mandarīns nelec uz skapjaugšas ar draudiem sev darīt galu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2017-02-28 13:52 (saite)
interesanti, kāpēc aziāti nelec uz ecešām, neatceros gandrīz nevienu oskarotu filmu par tranpersonisku aziātu vai invalīdu-aziātu problēmām, nedz arī redzēta kāda filma, kur stāsts būtu par aziātu sievieti un viņas grūtībām patriarhālā sabiedrībā. dīvaini..
ā, kādreiz jau arī latīno nelēca uz ecešām, tas bija tajā tālajā laikā, kad "latino" vēl neuzskatīja par rasi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2017-02-28 15:33 (saite)
Aziātiem nav laika. Viņi ir darbā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2017-02-28 15:34 (saite)
mentalitāte. aziāti vairāk lepojas ar smaga darba sekām. nēģeriem smags darbs nekad nav paticis (ironiski). tas ir, nevienam jau īsti tas nav paticis, taču, šķiet, citi par to kurn vairaķ. mūsdienās jau tie, kuri visvairāk vaimanā, dabū uzmanību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?