gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Ja viņi nebūtu vienā līmenī, tad šī ''zinātne'' sastāvētu no kā vairāk, nekā spekulācijām. Pie tam tai ir slikta reputācija dēļ ''klimatgeitas'' frauda un bieži novērojamas datu pievilkšanas aiz matiem, lai pamatotu savu alārmismu. Atceramies kaut vai slaveno hokejnūjas grafiku, kas izrādījās pilnīgs bullšits.

Klimatoloģija konceptuāli ir valīda zinātne, bet tā ir bērna autiņos un politizēta dēļ aktīvistiem un interešu grupām, kā no vienas tā otras puses, tāpēc grūst tajā miljardus, kamēr ASV infrastruktūra burtiski brūk kopā vai pastāv tādi reģioni kā ''rust belt'' ir pilnīgs sviests. EPAs galvenaajam mērķim vajadzētu būt piesārņojuma monitorings, nevis apokalipses bazūnēšana, balstoties uz spekulatīviem modeļiem.


Kas attiecas uz sienu, tad tā sevi pati atmaksās, jo ASV tērē/zaudē triljonus ar nelegālajiem migrantiem saistīto problēmu risināšanā. 15-20 miljardi priekš ASV budžēta šādam vitāli svarīgam un pašsaprotamam projektam ir pile okeānā salīdzinājumā ar tiem billjoniem, ko viņi, piemēram, tērē wellfērā.
Starp citu labs rants par tēmu no unlikely avota.
Beisiklī tā tik pat daudz vajadzīga pašai Meksikai un meksikāņiem kā ASV, ja tā nevēlas visu atlikušo vēsturi pastāvēt trešās pasaules valsts līmenī.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?