gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Nu MJ ļoti daudz bōlhogoja un tas bija attaisnojami. Viņš savu bollhoggingu lieliski savietoja ar izcilu spēli aizsardzībā un daudz rezultatīvām piespēlēm. Tāpēc jau ne velti tiek uzskatīts par GOAT.

Man mazliet grūti saprast tavu attieksmi pret Keru, jo GW ļoti stabili vinnē un vienkārši spēlē labi pat tad, kad Karija nav vai viņam spēle neiet. Tur tomēr arī jūtama sistēma. Kāpēc citi treneri neprot radīt tādas sistēmas?

Es piekrītu tiem, kas saka, ka mūsdienu NBA ir daudz mazāk mega talantīgu spēlētāju. Tas, domājams, ir normāls cikls. Līdzīgi saka parmūsdienu futbolu, kur nākamais spēlētājs pēc Messi ir KR9, kurš ir galvas tiesu zemāks hierarhija un pārējie nav pat tuvu viņu abu līmenim. Daudzi uzskata, ka Gvardiolas Barsa bija tik dominējoša ne tikai tāpēc, ka viņiem spēlētāju ziņā bija, iespējams, labākā komanda pasaules vēsturē (Pujols, Pikē topformā, Alves, Xavi, Biskvīts, Iniesta, Messi, Eto, Anrī, vēlāk Pedro un Vilja - arī top formā), savukārt konkurējošām komandām iekš CL bija maz tādu megastāru, atšķirībā no 90ajiem.

Bet vai tad GW skaitījās overloaded ar talantiem, pirms Kers neķērās pie stūres. Piem. Barsa bija dziļām krīzē pirms Gvardiola nepārņēma grožus, pie tam izmetot key spēlētājus kā Ronaldinju un Deku.
Zinu, ka Karijs no paša sākuma kotējās, bet par pārējiem spēlētājiem to nevar teikt. Viņu fenomenālo stilu uztaisīja tieši Kers līdzīgi kā Peps ar Barsu no 2009 līdz 2012.

Es principā nestrīdos, vnk domāju skaļi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?