gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2008-08-09 09:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nez ko Pīsa un GM visu laiku te kaut ko dramatiski dirš par ''atvadu tripiem''. Tas man atgādina variantus, kur apbižots foruma jūzeris draud ''atstāt internetu''.

Mana attieksme pret psihodēliķiem ir tāda pati kā pret smēķēšanu. Es nekad nevienam, jo īpaši sev, neesmu solījis to atmest, bet ja to izdaru, tad nekad nesolu pie tā neatgriezties. It's all random and it will stay this way.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]peacemaker
2008-08-09 12:03 (saite)
"Atvadu trips" vismaz manā gadījumā domāts simboliskā nozīmē. Tripot vēl tripošu, taču mana attieksme pret psihedēliķiem ir krietni mainījusies - značit iepriekšējais trips bija "atvadas" no agrākās attieksmes. Moš pēc nākamās reizes mainīsies atkal. That's the whole point.

(Atbildēt uz šo)


[info]gamemaster
2008-08-09 12:07 (saite)
Man atvadu trips ir vienkārši... atvadas no tripošanas. Simboliskas, protams, tā kā nekad neko nevar zināt, bet psihedēlija man vairs nav spējīga dot neko jaunu. Nav interesanti.

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2008-08-11 08:00 (saite)
Alus un viskijs man arī jau sen kā nespēj dot neko jaunu. Būs jārīko atvadu alus dzerstiņš, šo ļi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gamemaster
2008-08-11 14:01 (saite)
Tā būtu jādara, ja alus nun viskijs būtu kļuvuši par īpašu rituālu, kuru tu atkārto reizi-divas gadā. Ja alus un viskijs ir pielīdzināmi pirmās nepieciešamības precēm - ūdenim, maizei, kefīram (mmmm... kēēfīīrs) - tad tās ir ikdienišķas, quintessential for survival lietas, kam nav jādod nekas vairāk kā bauda un pašapmierinājuma sajūta.
LSD/sēnes/n shit šajā kategorijā vismaz man nekad nav ietilpušas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?