Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Secinājumi, kas balstīti uz neprecīziem faktiem, ir ar pārāk lielu iespēju būt kļūdaini, lai varētu atļauties ignorēt neprecizitātes. Ja tu tam nepiekrīti, tad par aklu nodošanos adžendai tev būtu jāpačeko pašam sevi.

Ar "kosmisku patiesību" būvēšanu es, savukārt, vispār nenodarbojos. Tādēļ - wtf?
Un atklāti atzīt, ka par tēmu neko nezinu, ir nevis izlikšanās par naivu un dumju, bet gan normālas pašcieņas jautājums - neinformēta vāvuļošana man vienmēr šķitis apkaunojošs pasākums.

Par gājienu es zināju tikai tik daudz, ka tas notiks. Kad pamanīju aicinājumu uz gājienu Latvijā, man tā arī nepalika skaidrs, kādi tad ir gājiena mērķi. Ka tam vispār ir kaut kāda saistība ar Trampu, uzzināju nākamajā dienā no cibas. Nu lūk. Un par šādu dīvainas (kādēļ Latvijā būtu jāiet pret ASV prezidentu?) un izplūdušas (kāds ir gājiena vēstījums? koncepcija? mērķi?) tēmas gājienu man nav tik lielas intereses, lai tagad baigi mestos iedziļināties, kur nu vēl diskutēt offtopikā. Zini, ja man būtu bijis baigi daudz, ko par šito teikt, tad man būtu i cibas ieraksts, i komentējusi es būtu pie citu ierakstiem par šo tēmu.

Tā, bet ja tu mani nosauci par demagogu, tad pamato gan, vismaz ar vienu piemēru, kur es nodarbojos ar demagoģiju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?