Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
"Lūk pilna saite ar rakstu un arī e-mailiem, kas nāk no skolas negribīgi atbildot uz jautājumu par attiecīgo incidentu. Viss ir eksplicīts un viennozīmīgs. Čalītis ir neaizskarams, jo brūns."

Ha, a tu pats tos e-pastus vispār izlasīji? Tur nav "negribīga atbildēšana" no skolas puses. Es tur arī nepamanīju atrunas, ka "čalītis ir neaizskarams, jo brūns".
Tieši pretēji, tur ir redzama aktīva rīcība, gan izjautājot citus studentus kā iespējamos lieciniekus, gan arī pēc "suspension" nozīmējot stingru "supervision". (Gribētu redzēt Latvijas skolās kaut vienu piemēru, kad studentu savstarpējām problēmām pievēršas tik nopietni. Ja jau neesi dzirdējis par seksuāliem uzbrukumiem, tad bulijošana parastā gan tev, ceru, nebūs nekāds pārsteigums - nu lūk, Latvijas skolas ar bulijošanu parasti "cīnās" tikai ar stāstiņiem audzināšanas stundās, ka bulijot ir slikti.)
Žurnāliste nozīmēto "supervision" vispār nepiemin, radot maldīgu priekšstatu, ka skola nemaz nav centusies regulēt situāciju.

Ē, un kā tu no
"Lai nebūtu pārpratumu: nē, es tagad nemēģinu teikt, ka cietušās melo; es runāju par to, ka saskaņā ar likumdošanu nepietiek tikai ar cietušo liecībām, lai reāli sodītu. "
nonāc līdz secinājumam
"Izskatās tu selektīvi mēdz nodarboties ar reipkultūras un viktimbleiminga atbalstīšanu."
Iespaidīga mentālā akrobātika, aplausi un ovācijas.

Par pēdējo rindkopu: nē, neskatījos. Antitrampa marša mērķi man nav tā īsti izprotami, tādēļ arī par to īpaši neinteresējos. Vai pareizi saprotu, ka tavu sašutumu raisa ne-musulmaņu feministu solidarizēšanās performances ar musulmaņu feministēm?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?