gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
=Sižetu neskatījos, bet spriežot pēc citātiem tavā puostā, runa ir par "reports" no cietušajām, nevis par fiziskiem pierādījumiem vai aculiecinieku liecībām.=

Lūk pilna saite ar rakstu un arī e-mailiem, kas nāk no skolas negribīgi atbildot uz jautājumu par attiecīgo incidentu. Viss ir eksplicīts un viennozīmīgs. Čalītis ir neaizskarams, jo brūns.
Pat manā tieši citētajā postā minēts, ka šlongs atskaitīts no skolas uz nedēļu. Izskatās tu selektīvi mēdz nodarboties ar reipkultūras un viktimbleiminga atbalstīšanu. Vai arī brilles vajag.8)

=Par retoriku. Lai attaisnotu savu bezdarbību, atbildīgās personas mēdz stāstīt visu ko.=

Tieši tāpēc es par šādiem gadījumiem šeit nepostēju. Laikam būsi ievērojusi, ka mana interese ir par tieši specifiskajiem, aukstāk aprakstītajiem. To skaits ir masīvs un tas tikai tik daudz, cik daudz es savos ''izklaižu'' brīžos paspēju apskatīt.

=Par seksuāliem uzbrukumiem - tieši feminisms ir tas, kas rietumu pasaulē gadu desmitiem ir cīnījies, lai tie tiktu pēc iespējas sodīti, lai pierādījumi netiktu noraidīti cietušās apģērba, dzēruma stāvokļa, seksuālās vēstures un miljons citu, varmāku "attaisnojošu" iemeslu dēļ.=

Izņemot tad, kad tos izdara muslimi vai citi krāsaini cilvēciņi. Redzēji to video sievietes savos antitrampa maršos dzied allah akbar un tērpjas hidžābā. Izskatās, ka mūsdienu feministes un muslimi, neraugoties uz diametrāli pretējo ideoloģiju sieviešu tiesību ziņā, atraduši sev kopēju ienaidnieku - ļauno balto heteroseksuālo maskulīno vīrieti. Šajā gadījumā reprezentētam Donalda Trampa tēlā. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?