gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
''ne jau feminisma vai anti-rasisma dēļ''

Ja tu mēgtu arī kādreiz palasīt tos rakstus, paskatīties sižetus, kurus postēju, nevis tikai atbildēt uz maniem sarkastiskajiem komentāriem, tad zinātu, ka jā, tieši dēļ tā. Ilggadēja kreiso ideoloģiju integrēšana akadēmiskajā un sociopolitiskajā vidē. FFS, pašas amatpersonas eksplicīti un bieži to min savās atrunās par savu neadekvāti rēno attieksmi pret iebr(a)ucējiem. Protams, ne jau sakot vārdu ''kreiss'', bet pamatojot uz kreiso ideoloģiju idejām.
Arī šajā gadījumā nav nekāds ''he said, she said'', bet eksplicīti konstatēts un liecinieku koroborēts gadījums, kurs tiek dismisēts dēļ ''mēs negribam veicināt rasismu'' mantras. Tur pat tekstā links un kaudzēm citu, vēl trakāku gadījumu.
Kādā veidā, piemēram, fakts, ka viņi laiž vienās klasēs pilnīgi pieaugušus vīriešus kopā ar 14 gadīgām meitenēm vispār var paķibināt zem ''he saud, she said''?


Nav nekādas divkosības vismaz šajā tēmā nav. Es dodu gan avotus uz notikumiem gan savu viedokli. Attiecībā uz Latvija, ņemot vērā kāds mums mazs pīļu dīķis, informācija kaut vai mutvārdos, pat pirms interneta, par šādu fenomenu izplatītos kā uguns kūlā.
Bet nekā nav. Jo šis ir kaut kāds apgrieztais whataboutisms, tikai vēl absurdākā līmenī, nekā klasiskajā variantā. ''Viņiem tur sievietes nomētā ar akmeņiem par nepaklausību - hei mums arī mēdz būt vardarbība ģimenē. Nekādas atšķirības derp''.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?