gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Tur jau tā lieta, ka atšķirībā no kaut kādām Deiva Aika tipa konspirāciju muldoņām, šī lieta šķiet samērā plausibla. Mēs visi zinām, ka pedofilijas skandāli ir bijuši dažādu pošibu virsotnēs un, kā likums, tie tikuši nokušināti pat no to puses, kas tajā it kā nav vainīgi. Tipiski piemēri Savils un BBC vai kaut vai tā pati Vatikāna lieta.

Kas gan tiešām ir sazvērestības teorija ir doma, ka iesaistīšana/sasmērēšana ar pedo lietu kalpo konkrētām elites aprindām kā tāda savstarpēja ''čornaja metka'', kā rezultātā visi paliks lojāli un klusēs līdz kapa malai, jo būt oficiāli pieķertam pedofīlijā pat mūsu liberastiskajā sabiedrībā būtu ne vien karjeras, bet arī personības kā tādas, nāve.

Bet turpinot par pašu faktu, žēl, kas nevar ielinkotu vienu tredu no foruma, jo tur nevar tikt iekšā, kamēr neesi vismaz gadu bijis members, bet visa tā savāktā huiņa rada ļoti derdzīgu un uneasy iespaidu.

Starp citu vai zināji, ka jau aizsaulē esošais Breitbārts jau labu laiku pirms šī alūdēja uz Podestas saistību ar pedofiliju?
http://www.washingtontimes.com/news/2016/nov/28/andrew-breitbart-tweet-before-death-adds-fuel-to-o/
ponder on this


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?