gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2024-02-20 08:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hans Hermann Hoppe's main argument in favor of traditional monarchy is that the King tends to consider his domain as his personal property and the inheritance of his sucessor. He has skin in the game and self-interest in the prosperity and stability of the kingdom. Longterm and short-term. That is how things should work - the interest of rulers and subjects should be aligned.

Compare that to a politician who only cares about the next election and how his popularity polls. Why do you think every single demockery falls into a debt trap or population replacement spiral.

It can be a biased indicator and is no guarantee, but insider ownership and founder's administration tend to be great indicators for a company's prospects for instance. That is why a company like CNQ can grow and prosper so fast while state-owned companies tend to flounder even with unfair advantages like a monopoly on a line of business or resource. The person running the government(or business) should have clear personal interest in its success.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2024-02-20 09:58 (saite)
Ar šito mūsdienās vajadzētu ļoti uzmanīties, jo kas tad ir publika, kura ir pietiekami bagāta, lai pretendētu uz tituliem. Ka tik nesanāk korporatīvā pārvaldība un tad gan būs slikti tieši cilvēkiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2024-02-20 10:27 (saite)
Mūsdienu luciferiāniskais bardaks un tā aktieri vispār ir ārpus jebkā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2024-02-20 11:28 (saite)
Bet tieši viņi jau raujās kļūt par jauno aristokrātiju un pat darbojas, lai tas notiktu. Attiecīgi šobrīd bīdīt vajadzību pēc jaunas aristokrātijas izskatās diezgan slidens pasākums. No sākuma civilizācijai jāatbrīvojas no parazītiem un tad varēs domāt tālāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2024-02-20 19:30 (saite)
Attiecīgo citātu nepievedu nekādā kontekstā ar šībrīža 'varenajiem'. Vairāk kā doma par to kāds tad režīms ir izdevīgāks mums, plebam, hoi polloy. Protams, tikai tādā modusā kā aprakstīts augša. Kur monarhs ir nacionālists, nevis bezsakņu globālists, kas piedalās internacionālā mafijā, kura kalpo, sev, Mamonam un Asinsdievam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2024-02-20 19:57 (saite)
Aristokrātiju var atstāt kā variantu, ja neradīsies nekas labāks, jo arī aristokrātijai ir iedzimtās problēmas. Domāju, ka par tiesībām izvēlēties sev jaunu pārvaldības sistēmu nāksies vēl pacīnīties ar globālistiem un šobrīd var meklēt variantus, bet kā galveno lietu jāpatur prātā esošo apdraudējumu ar tā nemitīgo pielāgošanos un pat labāko cilvēku iespējamo korupciju globālistu interesēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2024-02-20 20:29 (saite)
Mēs nevaram neko "izvēlēties".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2024-02-20 20:38 (saite)
Šobrīd nevaram. Ja iestāsies lielais pī, tad pēc tam būs jāizvēlas, ja izdosies norakt globālistus. Tāpat nekas uz labo pusi nemainīsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2024-02-20 20:40 (saite)
Tāpat, pats no sevis, nekas uz labo pusi nemainīsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?