extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Šis ir arī atgādinājums, ka arī gudriem cilvēkiem vajadzētu aiziet pie ārsta un uztaisīt analīzes. Varbūt kādam ir spiediens par augstu, kādam citam holesterīns ir virs normas. Šīs lietas ir daļēji labojamas, pat ja nemaina dzīvesveidu, un dod iespēju ilgāk pabūt šajā pasaulē un vēl daudzus gadus iepriecināt pārējos ar saviem ierakstiem cibā un ne tikai.

Šis ir arī laiks padomāt, ka kovida panika tomēr bija nevietā. Pašreizējā virsnormas ir reāla un to pat ir daudzi pamanījuši, un tieši tagad un nevis kovida pandēmijas laikā. Tas ir tāpēc, ka no kovida pamatā mira vecie cilvēki, varbūt kādus 2-3 gadus agrāk, bet tomēr vecumā, kurā būtu sagaidāms, ka viņi mirs. Vidējais no kovida mirušo vecums UK bija 83 gadi. Bet tagad jau mirst nedaudz jaunāki, kas nav normāli. Un ļoti iespējams tāpēc, ka pietiekami nerūpējās par veselību kovida laikā – mazāk vingroja, retāk apmeklēja ārstu utt.

Kad mēģināju par šo runāt, mani nosodīja. Bet es to tagad nesaku, lai lielītos, ka man bija taisnība. Man tiešām žēl, ka cilvēki aiziet tik agri. Tā tam nebūtu jābūt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?