gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-07-12 13:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Indieši ir fiziski kusli cilvēciņi. Starp viņiem vēsturiski bijis ļoti maz izcilu smadzeņu. Pamatā kolektīviska masa, kas iet to vai citu padišahu pavadā un nekā sakarīga nav radījuši vismaz kopš senajiem indoāriešu laikiem, kas ir tūkstošgadēm seni. Visa viņu pēdējo laiku attīstības balstās uz špikošanu no baltajiem gaļēdājiem un daļēji arī atbalsta no viņu puses. Indijai ir ļoti maz ko piedāvāt no savas puses, ārpus lēta darbaspēka un dabas resursiem. Galīgi nav, par ko apskaust. Paldies, nevēlamies būt govis pielūdzoši ielu kakinātāji. Zazis vai Dzeltens gan velkomēta pārvākties uz turieni.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mindbound
2023-07-12 13:47 (saite)
> Starp viņiem vēsturiski bijis ļoti maz izcilu smadzeņu.

Tā gan nav taisnība. Manis pārzinātajos lauciņos (neirozinātnē un datorzinātnē) ir pilns ar indiešiem, t.sk. pasaules nozīmes izcilībām, un pat pavirša pārskriešana sarakstiem to pašu rāda arī visās citās STEM jomās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-12 14:02 (saite)
Es domāju par vēsturi mainošiem mailstouniem, nevis random naučno sotrudņiku. Arī starp čukčiem un evenkiem gan jau ir bijuši pa dažiem augsta IQ kadriem, kas produktīvi piedalījušies kopējos balto cilvēlu radītajos projektos, bet kā civilizācija mūsdienu Indija un Austrumāzija kā tāda noteikti nav ne tuvu tik radoša un inovējoša kā Rietumu pasaule.

Es pat par to nedotu pimpi, ja šī civilizācija būtu apzināti saglabājusi un dzīvojusi kādā tradicionālo vērtību burbulī un vienkārši neinteresētos par "progresu" mūsdienu liberālajā izpratnē. Tā būtu pozīcija, ko es cienītu. Bet nav jau tā. Ir vnk nedaudz atpalikušas nācijas, kuras jau sen nedzīvo pēc senču metodēm, bet gausi un bikli cenšas kopēt un piemēroties tam civilizācijas šablonam, kādu radīja eiropieši pēdējo 200 gadu laikā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-07-12 14:15 (saite)
šite tomēr mb ir taisnība, kāreiz naučnie satrudņiki ir tas kas maina vēsturi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-12 15:32 (saite)
bs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2023-07-12 22:41 (saite)
Visi pārējie ir tikai sekas, reakcija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-12 23:08 (saite)
Absolūti neviens no vēsturiski ietekmīgākajiem cilvēkiem nav bijis nekāds random institūta žurka, kolbu kratītājs. Vairums pat nav bijuši saistīti ar zinātni. Bet nu vēstures revizionisms ir žīda lieta, Šļumpf, zināms.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]iokaste
2023-07-12 15:33 (saite)
Amerikas latvieši stāsta, ka indieši ir monolīta, nepiekāpīga un ļoti viltīga masa. Viņi ASV ir pārņēmuši 100% visu mazumtirdzniecību, moteļus, benzīntankus.
Latvijā iebraukušie indieši stāsta par viņu masveida pārceļošanu uz Latviju kā par jau izlemtu faktu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-12 22:21 (saite)
Welp, atceramies, ka čigāni ir indiešu paveids, subkasta.
Un pa lielam visas rases/tautas ir monolīti nepiekāpīgi nacisti. Tikai baltie cilvēki sev to nolieguši aiz tupa ideālistiska altrusima, tāpēc kļūs par vēstures mēslaines materiālu tuvāko 200 gadu laikā. Eiropas un ASV pamatnācijās drīz būs tupu niggu, brūņu un pēdējo degradēto balto maisījums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?