extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Nē, tas tā nav domāts. Ja tev viss ir jāpārbauda, ko dators saka, tad tas aizņems vēl vairāk laika nekā, ja tu neizmantot datorprogrammu. AI ieteiktais risinājums būs daudz labāks un biežāk precīzāks nekā cilvēka piedāvātais. Protams, ikviens var kalkulatorā ievadīt nepareizus skaitļus un tāpēc iegūt nepareizu rezultātu, tāpēc ir jābūt kaut kādai realitātes pārbaudei, bet šoreiz ar kļūdām ir domāts kaut kas cits.

AI ir vienkārši šāds advancēts kalkulators vai ātrā uzziņu programma, nevis domājošs intelekts. Nosaukums ir mulsinošs, un pārsteidz cik ļoti cilvēki šo nesaprot jau pašos pamatos. Tava izpratne ir tieši tāda pati kā gnidrologam, un tā nav pareiza.

Šie piemēri vēl labāk to apliecina. AI jau pats nedomā, vienkārši atkārto to, ko eksperti ir teikuši. Caurmēra ārsts dara tieši to pašu. Ar vai bez AI, mums būs vajadzīgi zāļu un terapiju pētnieki, klīniskie pētījumi, regulatoru apstiprinājumi, vadlīniju sastādītāji utt. AI jau tikai ir rīks ātrāk un precīzāk piekļūt šai informācijai (advancēts kalkulators un nekas vairāk).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?