pikaczu ([info]pikaczu) rakstīja,
jā, arī vārītas olas ir ļoti ok. Cieti vārīta ola ar ķilaviņu un lociņiem - pilnīga ņamma.
par to jogurtu - nav pa saldu. Pats dabisks jogurts nav salds, tur pat laktoze pa lielam ir izfermentējusies. "Augļu" jogurti no veikala ir saldi, jo tur ir piegāzti pa 20 gramiem no 100 cukura. Par laikietilpīgumu, nedomāju, ka piebērt riekstu/sēklu maisījumu un sauju ogu (var arī bez, ja neprasās) aizņem vairāk laika nekā nogriezt maizes šķēli un uzsmērēt tai sviestu.
Kamembērs (https://ding.pl/oferta/camembert-pilos,211966) ir ar miziņu un tāpēc to var cept bez visādas panēšanas pa taisno uz pannas. Es knapi vienu tādu ritulīti apēdu, dzīvesbiedrs ēd divus. Tas kā prasās.
Vispār ir vērts reizi pāris nedēļās aiziet uz kārtīgu šopingu, kur sapirkties visus tādus dzīves un pārtikas garnīra produktus - riekstus, sierus, olīves, zivju konservus, olīveļļu, kokosriekstu eļļu. Lidlā ir diezgan labas sardīnes savā sulā. Eļļā labāk nepērc, jo no karsētām augu eļļām labāk turēties tālāk (veicina iekaisuma procesus). No ekonomiskā viedokļa sākumā izskatīsies - nu joptvai, beigās sanāks tas pats vien, jo atkritīs kaut kādi vilka izsalkumā pirktie džanki. Narvesena hot dogi, batoniņi, vai kas nu tieši tevi vilina grēka. Pie tam olīveļļas pudeli jau nepērk katru dienu, bet cenas ziņā tā ir tas pats, kas nopirkt pāris krafta aliņus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?