gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-01-07 16:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pie kā noved Ctulhu proponētās "vērtības"
Bezdievīgā pasaulē cilvēks kļūst par upuri nemitīgam grēkam un mahinatoriem, kas tos eskalē, vienlaikus piedāvājot čūsku eļļas kā risinājumu visām problēmām, nodarot vēl lielāku kaitējumu un izsūcot vēl vairāk asinis (tajā skaitā finansiālas) no cilvēkiem. Dēvēt garīgs problēmas par "smadzeņu ķīmijas disbalansu" un tad uztaisīt sūdu, kas sapiš smadzenes vēl vairāk.
Par šo zināju jau sen, tajā skaitā empīriski, tāpēc vakcīnmahinācija man bija transparenta no paša sākuma. Business as usual, tikai vēl neredzētā mērogā gan no institucionālā gan ļaunprātības viedokļa. Ellē vietas nepietiks.
Why Big Pharma Re-Defined Mental Illness - The Age Of Anxiety - Health Documentary


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2023-01-07 16:34 (saite)
Izvērtējot grantu pieteikumus tagad mēdzam noraidīt tādus kas ir par t.s. dzīvesveida medikamentiem par labu tādiem kas ir radikālas terapijas līdzekļi. Ja priekšlikumā ir peļņas prognoze bet nav medicīniskas problēmas būtiska risinājuma pazīmju tad tāds priekšlikums lido miskastē.

Tik tālu par vērtībām :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-07 16:40 (saite)
Tu pat nespēj stundiņu bildītes paskatīties. Galvenais iekomentēt random, huiņu. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2023-01-07 16:39 (saite)
/ Dēvēt garīgs problēmas par "smadzeņu ķīmijas disbalansu" un tad uztaisīt sūdu, kas sapiš smadzenes vēl vairāk./

Savukārt šeit tev nav taisnība. Problēmas iedalās tādās ko risina ar psihoterapiju, tās ir tās ko alegoriski var saukt par garīgām un tādās ko psihoterapija atrisināt nevar. Depresijas slimnieku nav vērts pārliecināt ka dzīve ir skaista, viņš to tāpat zina bet turpina blenzt sienā. Viņam vajag SSRT vai tml medikamentus. Cita lieta ka mēs tajā smadzeņu ķīmijā pietiekami daudz vēl nezinām un līdz ar to ne visu mākam salabot.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-01-07 16:42 (saite)
Viņam vajag SSRT vai tml medikamentus.
Esmu toss ssr kaut kad senāk pamēģinājis takšo ej nahuj židovskaja morda. Šajā doķī par to ir viss detalizēti pārstāstīts. Pirms nebūs komentu par konkrēto stuffu video, visu dzēsīšu/skrīnošu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?