gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-01-04 20:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Since we've no place to go Let it go, let it go, let it go!
Neaizmirsīsim arī 1% oligarhijas "plānus", kas vērsti uz iedzīvotāju padarīšanu par dzimtbūtniekiem, kas spiesti dzīvot vietējā kolhoza obščāgā-spieta stropā vai skudru pūznī, sev iedalītos kokonos. Izmantot savu auto vai apkuri, ja tādi vēl pastāv, tikai tad, kad lielskung' ir vēlīgs noskaņojums. Kopējā labuma vārdā ieviest gardu un veselīgu kāpuru un insektu diētu(go bugoo!).
Nu un kopējai preambulai, lai saprastu cik ļoti par mums rūpējas šie zaļumu, prusakumu, velorastumu un citu jaukumu bīdošie pasaules līderi:

One of the main themes of the June meeting was that the coronavirus pandemic has created an important “opportunity” for many of the World Economic Forum’s members to enact their radical transformation of capitalism, which they acknowledged would likely not have been made possible without the pandemic.

“We have a golden opportunity to seize something good from this crisis — its unprecedented shockwaves may well make people more receptive to big visions of change,” said Prince Charles at the meeting, adding later, “It is an opportunity we have never had before and may never have again.”


Just let it go, man. :everythingsfine:


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2023-01-04 21:06 (saite)
elektroauto ir pieejami tikai bagātajiem savrupmāju īpašniekiem, ar to arī pietiks, lai 95% cilvēku zaudētu mobilitāti un rotētu vienā rajonā.

un atdotu 50% no savas nauda nodokļos, lai apmaksātu elites dzīvesveidu. t.i. strādātu 50% no sava laika klaušās. Dzimtbūšanā bija mazāk jāatstrādā ~20% laika, un arī - vecie, trūcīgie (t.sk. dzejnieces un mākslinieces) un jaunieši bija atbrīvoti no klaušām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mapats
2023-01-04 21:14 (saite)
Iedomājies, kā švābis varētu izmantot lietotāju krii tiešajās klaušās :).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?